וידוי קטן

vered43

New member
וידוי קטן

אתמול כשחלצנו למעיין את הנעלים, היא התהפכה לראשונה מהגב לבטן (בת חמישה חודשים ושבוע). אז אני חייבת להתוודות שמאתמול אנחנו כל הזמן חולצים לה נעליים ומניחים אותה בלול כדי שתתהפך.. ואז יוצא שהיא בלי נעליים המון זמן.. עד שלפתע אנחנו נבהלים ונצמדים לפרוטוקול של פונסטי (23 שעות ביממה!!, אמר החכם). בכל מקרה, שימו לב לפיסוק של מעיין, גם כשהיא ללא הנעליים. כוחו של הרגל... חג אהבה שמח

טאניוש

New member
מי גאונה של אמא?

היא תלמד להתהפך גם עם הנעליים ולא תאמיני כמה מהר! היא בובה אמיתית

פרלמנים

New member
כל הכבוד! זריזה המתוקה שלך...

גם דניאל התחיל להתהפך השבוע (הוא בן חצי שנה ושבוע...) וגם זה, בלי הדניס. מהגב לבטן. מאז שהוא הבין את הפונט נראה לי שהוא לא מש רוצה להפסיק... אבל בוכה ומבקש שאחזיר אותו לגב כדי שיוכל לעשות זאת שוב, השובב
כל הכבוד! תהנו מכל רגע,
ג'סיקה

sigis7

New member
זוכרים אותי הדאגנית...

מצטרפת לטניה, אכן הם עושים את זה נפלא ומהר גם עם הנעליים. כמה אוי כמה שדאגתי(ועדיין) אבל אין ספק שהם מתגברים הרבה יותר טוב מאיתנו על המכשול הזה שקוראים לו "דניס בראון" ולא שכחתי:כל הכבוד לקטנה, ומחיאות כפיים מגיעות לה!

טאניוש

New member
לא יאומן הם עושים עם דניס בראון../images/Emo3.gif

מפרקים מיטה, גורמים לכאב ראש של שכנים, מתהפכים, נעמדים, יורדים מהמיטה, זוחלים ואיפלו עושים כמה צעדים. אה, ומרביצים לאמא
. לאון בכלל בטוח שתמיד חייבים להיות עם הנעליים. רק מחליפים אותם ב"נעליים של הגן" בבוקר וב"נעליים של לישון" חזרה בלילה. הילד אובססיבי משהו.

sigis7

New member
איזה חיוך נמרח לי על הפרצוף../images/Emo6.gif

אני לא ראיתי את הילד בחיים, וכבר אני אוהבת אותו.ילד לעניין! והכי חשוב הקטע עם השכנים, זה בכלל יגרום לאהבה שלהם אלינו לפרוח...

טאניוש

New member
הקטע עם השכנים

לאון היה פיצי, שיחק לו על השטיח (כן, ניסינו לרכך את המכה, שמנו שטיח עבה, נשבעת), אני בכלל במבטח, פתאום דופקת לי בדלת שכנה עצבנית עם טענה שאנחנו עושים כאן שיפוצים, דופקים על הרצפה וכו'. לא הבנתי על מה היא מדברת. אין לנו פטיש בכלל בבית. הזמנתי אותה לראות- הבית שקט נורא, לא עושים כלום. אז היא מעלה השערה (בנימה נבוכה קצת) שאולי הילד משחק עם איזה צעצוע כבד. אמרתי- ילד? את מדברת על הילד הזה
? לאון מהרצפה מרים אליה מבט כחול הכי תמים שיש. עיניים ענקיות, לחיים ורודות, טלטלים זהובים. מלאך, פשוט מלאך. השכנה מלמלמת משהו בסגנון "אולי זה שכנים מהבניין השכן" ומסתלקת לה. הילד הקטן והמתוק שלי חוזר לדפוק עם המכשיר ברצפה בקצב אחיד. וכאן נופל לי האסימון
. ככה הוא עד היום, מפלצת קטנה עם מבט של
.

sigis7

New member
אצלינו זה התחיל בסביבונים...

מאז שידעתי שהמכשיר צפוי להיכנס לנוף ביתינו, אני מכינה את עצמי לעליה של השכנה מלמטה השואגת על הרעש..כי אם בחנוכה כשמסובבים סביבון פלסטיק על הרצפה זה מפריע לה, אז מה יהיה עכשו...גרמת לי ולבן הגדול שלי להשתולל מצחוק

טאניוש

New member
צחוק זה בריא ../images/Emo3.gif

נשמע שהשכנה סופר רגישה (וסופרקרציה). היא עוד תחלום על ימי סביבון פלסטיק.

למעלה