וידוי רגשני במיוחד

Revol21

New member
וידוי רגשני במיוחד

אנשים. יש לי אינטרנט רק שבועיים ואני בן 21. גדלתי בראש העין, שזו די מושבת ערסים ודוסים ותמיד הרגשתי כל כך רע עם זה שאני לא מכיר אנשים כמוני שמוזיקה זה כל החיים שלהם. תמיד נתקעתי בשיחות עם אנשים כי מוזיקה היה כל מה שרציתי לדבר עליו ותמיד היה לי קשה לדבר עם אנשים בגלל זה. ופתאום מצאתי את כל הפורומים האלה וזה כזה אדיר שיש עוד אנשים כמוני שמוזיקה זה הכל בשבילם ושאיכפת להם עד כדי כך. אני יודע שזה נשמע מפגר קצת, אבל זה ממש אדיר בשבילי. מאז שהייתי בן 14 נהגתי לנסוע לתל אביב כל חודש כדי לקנות מגזינים כי זאת היתה הדרך היחידה שלי ללמוד על המוזיקה שכל כך אהבתי וזה נשמע מוזר אבל באמת לא חשבתי שיש כל כך הרבה אנשים כמוני. אז זהו. בעיקרון מה שרציתי להגיד זה שאני שמח שאתם פה ושהפורום הזה קיים. אני מקווה שזה לא היה קיטשי מדי.אממממממ זהו. גיא.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif^^

יש לי חברה מראש העין שיש לה טעם מוזיקה נפלא

Latisia

New member
נכון...

אני מכירה כמה אנשים (18) משם כמובן בגילי שמוזיקה זה כול מה שמעניין אותם ושיש להם טעם טוב... P: פשוט לא יצא לך להכיר אותם

vegetable man

New member
המממ ../images/Emo4.gif

אתה באמת מתאר מצב לא פשוט. האמנם אין כלל בראש העין אנשים שתתחבר אליהם? אני יכול להבין את ההרגשה, באופן כללי. בכל אופן, אני שמח שמצאת אותנו (ולהיפך). אגב ההודעות שלך מופעות כמה פעמים לפעמים בגלל גלישה בסלולרי? ומה אוהב לשמוע חוץ מרדיוהד ו-MSP?

Revol21

New member
זה לא שאין בכלל אנשים

עכשיו אני שומע בעיקר The go! teamג€ וקצת חזרתי לשמוע סקס פיסטולס ובל אנד סבאסטיאן ובלוק פארטי וליברטינס. ומניק סטריט פריצרס מעל הכל. הם ההארה שלי.

Revol21

New member
וכן

בדרך כלל אני נכנס לפה בדרך לעבודה וממנה דרך הטלפון. אני אשתדל להשתמש במחשב כדי לא ליצור מצב שאני כותב הודעה והיא מופיעה 4 פעמים. סליחה.

thezanani

New member
שלום,גיא!../images/Emo140.gif

אני קורא פה את המסמך הנוקב וליבי מעלה דמעות. אני מכיר את התופעה. מוזיקה לועזית מתקבלת בראש העין לרוב בצעדה תושבים המונית בקלשונות בוערים המקיפה את ביתך,מעלה במוקד את האנשים האהובים עליך ורוגמת בסירי קובנה כל זכר ממך ומהסטורקס. אך אל חשש,לפי נתוניך המדאיגים אני רואה שאתה תושב נוה אפק גאה. ברחוב שבזי לא יכלת לשרוד.הם היו מגיעים אליך. וכתושב נוה אפק,אתה בטח יודע שהיא לא חלק ראש העין.מדובר באולימפוס אריסטוקרטי של תא"לים אירופאים במיל' שחלשו על העיר בשנים האחרונות. הם בוזזים מכל הבא ליד,שוברים רומסים גודשים ומנקים עם הקרקופות של הילידים את שמשת רכבם הצבאי והנוצץ. עם כל החולאים שנזכרו לעיל,גנרלים אשכנזים אלו הביאו גם מס' תופעות מרנינות אל ראס אל עין היקרה שלנו. 1.בנותיהם. 2.ציויליזציה. לפתע קמו והופיעו במורדור שלנו ברזים של מים נקיים,אנשים עם שיער חלק,סחר חליפין ואמנות אנוש. בין השאר באה המוזיקה.בנוה אפק,גבעת טל ובחלקים מסויימים של הגבול השחור(מצפה אפק) תוכל למצוא מועדונים של צופים בהם מתופפים להם בחדוה עשרות צעירים פורקי עול,אוהבי מין ובעלי התנגדות חריפה וחסרת פשרות לחפיפת שיער. בהחלט יש אנשים שאוהבים מוזיקה.אך רק בעיר הלבנה.

avki

New member
מה?! לא! מה אתה עושה פה!

איכס למה כולם באים לפה? לכו ממני, אני ילד בגיל ההתבגרות שצריך את המרחב האישי שלו!! למה אתם כולכם באים לכאן?! סתם, אתה מוזמן, ברוך הבא

vegetable man

New member
הוא בא רק על תקן אורח

והבטיח לי שהוא לא ישאר אחרי ההודעה הזאת. מקווה שהוא לא יתחיל לשמוע רדיוהד פתאום. אחרי משא ומתן ממושך, הסכמתי שהוא יכתוב רק את ההודעה הזאת וזהו, נכון צנעני?
סתאאאאאאם האמת, זה באשמתי - אני קראתי לו וזה היה מתבקש לא??? צנעני רולז!

Revol21

New member
חחחח כנס רגע

אז זה העניין. אמא שלי באה מירושלים לראש העין לפני 25 שנים והיתה האדם הלבן היחיד בעיר. אני קיבלתי חינוך אשכנזי אבל גדלתי בישנה. כשהאירופאים הגיעו זאת באמת היתה הקלה די גדולה. ותאמין לי שאני זוכר. העניין הוא לא שאין מספיק אנשים לבנים אלא שאין מספיק אנשים שבאמת איכפת להם ממוזיקה. בכל אופן, הניתוח המעמיק שלך היה אחד הדברים המשעשעים שקראתי. וכן. חטפתי הרבה מכות מערסים בשנות ההתבגרות האיומות שלי. נסה לשים סאונדגרדן בפול ווליום איפה שאני גר. זה די קרוב לשבזי ודי קרוב לאישפוז. גיא.

midnite vulture

New member
וידוי נוסף (אבל פחות דביק)..

נולדתי וגדלתי בבית חרדי. לכל אורך הילדות ושנות העשרה גיבורי התרבות שלי היו הרבנים שך ואלישיב וסגפנים אחרים. עד לפני שנה וקצת עדיין הייתי בישיבה שחורה, שזה אומר מקום שלא יודעים בו אפילו מי זה ג'ון לנון. לי אישית לא היה מושג קלוש ביותר בתרבות החילונית לכל סוגיה, אבל היה לי צמא אדיר, כמעט דתי, לתרבות, ועשיתי את האודיסיאה הפרטית שלי עם גזרי עיתונים, אתרי אינטרנט (בבתי קפה כמובן) ושידורי רדיו. אני לא אשכח את אותו יום שישבתי באיזה בית קפה (עם כובע וחליפה) וקראתי מאמר בעיתון על להקה אנונימית בשם רדיוהד. הכתבה, שהיתה דווקא עויינת, הזכירה את רדיוהד כאחת מהלהקות הגדולות בעולם, ואני רצתי לטאואר, וביקשתי את קומפיוטר משהו של רדיוהד, לא היה להם אותו והם הביאו לי במקומו את הייל. אתם יכולים רק לדמיין את קפיצת הדורות שעברו האוזניים שלי ממארשים חסידיים מהמאה התשע-עשרה ישירות לטריפ-הופ של בקוורדס. כל זה היה לפני שלש שנים בערך, ובשנתיים שלאחר מכן נכנסתי לבועת תרבות משלי, חייתי פיזית בישיבה, אבל הייתי שומע מוזיקה שונה, קורא ספרים אחרים, רואה קולנוע אחר, ובעיקר, הייתי אדם, שהעובדה שהוא השפוי היחיד בעולם של משוגעים, מעבירה אותו אט אט על דעתו. בכל מקרה, המון מים עברו מאז בספלי נטילת הידים בישיבה, אני כבר רחוק מיליון מיילים משם, והוידוי הזה הוא לא רימיק לז'אן ז'אק רוסו אלא בסך הכל השוואת גדלים עם גיא. נהייתי צרוד..

Revol21

New member
איש כנס רגע

אוקיי. זה היה פחות דביק אבל זה היה ממש מרגש. אני שמח שמצאת את עצמך. אני לא יכול לתאר מה זה להיות דתי או בכלל חרדי אבל זה נשמע לי נורא. אני מקדיש לך את optimistic מקיד איי. יהיה טוב בסוף. גיא.

michael meiri

New member
ואוו

אחלה של סיפור. זה באמת היה ככה? אם כן, אז אתה חרדי גם עכשיו? ומה ההורים שלך חושבים על זה? תרגיש חופשי לא לענות

avki

New member
נחמד, סיפור קצת דומה לשלי,

אבל שלי הרבה פחות קריטי.

נתח כבד של סיפור יש לך שם...

אני בטוח שעברת הרבה מאד תהליכים בחייך ומלפני שלוש שנים במיוחד. אם אתה רחוק מיליון מיילים משם זה אומר שהתחלנת לגמרי? או שאתה אדם דתי עדיין או אדוק עדיין? מה פרוש הדברים..? יש לי חבר שהיה גר בבני ברק עד גיל 14 והוא היה חרדי ... עד שהאחים הגדולים שלו עזרו לו (אולי לא עזרו לו ,אי אפשר לדעת) הוציאו אותו משם והוא עכשיו בבית ספר שלי ,הוא גר בפנימיה של הבית ספר, הוא נראה לי רצה בכך כי גם עכשיו הוא אתיאיסט מוחלט. לכן אני שואל מה פרוש הדברים שלך... דרך אגב, לא קונים דיסקים בטאוור רקורדס, לא רק בגלל שהם יקרים אלא בגלל שאין להם מבחר בכלל בכלל. לא מתפלא שהיה להם רק את הייל טו דה טיף. פה בירושלים היו ימים שהיה להם דיסק אחד שלהם.

באמת זה מעלה שאלה.. איך הם בדיוק

אז החנות הכי מצליחה בארץ?? באמת מה שהעלת נכון.... וגם המוכרים שם חרא... לרוב..

למעלה