וידוי!

דביר-מן

New member
וידוי! ../images/Emo59.gif

אני מת על העונה החמישית! עונה מדהימה! ו...כן- יותר טובה מהעונה הרביעית!
פשוט עונה פצצה! אני מת על העלילה והדמויות! מזל שהיא הכי ארוכה! נקודה רעה: אנה הזאת פשוט מפגרת לחלוטין!!! מאיזה מוסד למשוגעים חילצו אותה??
עוד מישהו אוהב את העונה הזאת כמוני או שכולכם עדיין פנאטים על עונה 4? דביר

Rotem Lisa

New member
אממ, ת´אמת ?

לא, אני עוד (
) לא אוהבת את העונה.. תראה- היא מאד משעממת אותי, אבל.. היא.. קצת השתפרה. היא גורמת למלא ילדים להפסיק לראות "קטנטנות", ואני לא רוצה שזה יקרה לי. אבלל, אני אמשיך לראות, למרות ש..
אממ, זהו. אני חולה על העונה ה-4.. תמידדדד!! סימפרהה!!1 תמיד..!!

גם אני!!!!!!

כאילו, אני משווה את זה לעונה הרביעית- וזה פשוט הרבה יותר מעניין! יש דמויות נחמדות, קורים דברים הרבה יותר חדשים וגם פחות צפוים- רק שהפרקים נורא קצרים, זה חרא וגם שאין ה-ר-ב-ה מתח בסןף פרק- כמו פעם....

לא יודעת אני אוהבת את כל העונות...

אני אוהבת את העונה ה-4 אבל גם את העונה ה-5 ולפי סקר שנערך באתר קטנטנות העונה ה-4 הצליחה יותר

casperit

New member
אני יותר אוהבת את 4...

בעונה הרביעית היו יחסים של ילדים בגיל שלנו, נו ועכשיו יש יחסים בין אנשים יותר גדולים (בגיל שלך:)) אז לא יודעת אני פחות אוהבת את זה.... אני מתה שהעונה השישית תגיע, זו תהיה עונה מעולה! (אני חושבת...) כי העונה הזו יותר ריאלסטית וזה מעצבן, אני רוצה עונה פחות ריאליסטית! עונה 6 רולז! (למרות שבחיים לא ראיתי אותה:)) יעל

בעונה 6 תשחק....

אתם רואים יאגו? אתם יודעים שמלינה מיאגו תהיה מנהלת המעון בעונה 6 (היא תהיה טובה) ויקראו לה לוס.

babydoll

New member
כן אבל............

הורדתי בקאזה שיר שהיא שרה בו ו........... אהם אהם..............עדיף שהי תשתוק,כעיקרון אני מתה עליה אבל כזמרת......היא לא משהו........

מעיין14

New member
עונה חמודה לאללה!!

העונה החמישית עונה חמודה מאוד ודווקא מאוד מעניינת אני בפר הראשון חשבתי שזאת תהייה עונה מכוערת.. אבל היא יפיפיה.. למרות שאני גם חולה על העונה הרביעית.. כח העונות יפות אני רואה כבר מעונה ראשונה ואם כבר עונה שלפי דעתי לא הייתה משהו זאת עונה 2

פאנאטים של עונה רביעית?

אם כבר אז עונה שלישית
. אבל הכי מגניבה היתה העונה השניה. תראה- בסה"כ, העונה החמישית היא בסדר, אבל בסדר בשביל טלנובלה לילדים. זהלא קטנטנות, זהלא קשור לקטנטנות ושובר, לצערי הרב- כל מיתוס אפשרי של קטנטנות. אני אולי אובססיבית מדי, אבל בלי בלן באמת שאין טעם לסדרה. אני לא רואה אותה- אני חוזרת מאוחר הביתה כל יום (14:45?). לפעמים אני פותחת את הטלויזיה על הסוף של הפרק, אבל זה לא כאילו אני לא יכולה בלי זה. גם בעונה הקודמת הייתי חוזרת מאוחר הרבה ימים- אבל אז עשיתי מאמצים והקלטתי לפני יציאתי לביה"ס כל בוקר את השידורים החוזרים. עכשיו אים טעם. ואם כן יוצא לי להיות פנויה בשעות האלו- אז אני רואה, ולו רק בגלל ש...נו, באמ! אם כבר התחלתי מהעונה השנייה- לעולם לא אצליח להתנתק בכלל.
וזהו. טחנתי מיפ דייה, עכשיו אגש לשידורים החוזרים של עונה 4. נעמה, כופרת. :)

BliNky

New member
הו וול...

אני מתה על העונה הרביעית תסקלו אותי אבל... התחלתי לראות רק מהתחלת העונה הרביעית *נסקלת* כנראה שזו הייתה העונה הכי טובה (לדעתי) כי ניסיתי מלא פעמים לראות קטנטנות וזה שעמם אותי אבל שראיתי את העונה הרביעית זה דווקא לא...
U
מיכל

yscti

New member
../images/Emo44.gif אתה לא ממש צודק

היי קוראים לי שירן תראה נכון שהעונה החמישית מאוד יפה אבל לדעתי גם שאר העונות היו ויהיו יפות

G@T

New member
אממממממ....היא בסדר והיא משתפרת..:)

אבל........(מה חשבתם?? שלא יהיה??) העונה השלישית הכי יפה בגלל: שכולם היו חבורה כזאת...כל הבנים במעון כזה חבר´ה בלי אחרים שבאים לריב והם רבו רק עם ילדים מבחוץ! ככה גם הבנות! טוב בטח הבנתם את הרעיון~~~ אני מעדיפה קבוצה מצומצמת יותר של ילדים....מה שלא קורה בעונה החמישית אבל היא גם נחמדה כי לאט לאט מכירים יותר ונוצרות "חברויות" לא סתם ילד אחד פה שלוש שם וחמש בבית...........טוב ובטוח גם העונה תשתפר שפליפה יגיע... :) יאללה ביי!

MiToOsH

New member
אני איתך...

לא יודעת, בעונה הזו יש יותר אנשים שאפשר להתחבר אליהם.. בעונה 4 כ-ל הבנות אהבו את פטו.. עכשיו כל אחד מוצא ה"צ´יקיטיטה" שהוא מתחבר אליה או הצ´יקיטיטו שהוא מתחבר אליו.. ואין לי מושג מה יש לך נגד אנה, היא דוקא חמודה... אנרגטית כזאת.. והיא אמורה לתת לילדים דוגמא מה זה מוטיבציה, ככה שהיא כן עושה את התפקיד שלה כמו שצריך... מיתו´ש :) !

למעלה