וידוי!

וידוי!

הערב, במקרה, שמעתי ביצוע מופלא ביותר, מצמרר, אינטליגנטי, וירטואוזי, של השיר וידוי. מפי זמרת לא ממש מוכרת. או שכבר כן. האם זכיתם גם אתם לחוויה? ווידוי על גבי וידוי - טוב יותר מהביצוע האהוב עלי ביותר. נכון אני לא אובייקטיבי כי הוא של חברתנו ז"ל צילה דגן. ובעניין זה - למה שוב התעלמו ולא הזכירו את שמה, אלא רק את יהודית רביץ ומתי כספי? ומדוע ציינו שחנה רובינא שרה את וידוי?

Don 22

New member
לא התעלמו

צילה דגן היתה זמרת ע-נ-ק-י-ת. במיוחד הטכסטים והלחנים המקסימים שהיא בחרה. לא שכחו. היא היתה זמרת למי שידעו להעריך אותה. והיו בהחלט רבים כאלה בעיקר ברדיו. אם כי לא המסות שהעריצו בזמנו את ירדנה ואת עפרה. ברדיו הקדישו לה תכניות והיא היתה משתתפת קבועה ב"דו רה ומי עוד" שחבר בין יוצרים מיוחדים חיבור שידעו מראש שלא יהיה מסחרי. נדמה לי שהיא שרה את זה לפני יהודית רביץ. אלבום משירי ז'אק פרבר שהקליטה עוד עולה על זה לטעמי. שבת שלום.

Don 22

New member
../images/Emo22.gif

'צטערת . לא ראינו כוכב נולד. איכשהו אנחנו תמיד מפספסים את מרגול והצביקות.
מצד שני גם לא שמעתי אף פעם על המחלוקת. ושאלה יהיו הצרות.
שבת שלום באמת .

קסנדרה*

New member
שמעון אכן לא הזכירו אותה אתמול, וחבל

אמנם הביצוע של מרינה (זו שמה של הזמרת) היה הביצוע הכי יפה ששמעתי עד היום, למרות שהביצוע של צילה דגן, יפה בפני עצמו עם הייחודיות שהייתה לצילה ולביצועיה. אני אהבתי אותה מאד ונעצבתי מאד כאשר נפטרה. אבל שמעון, אני לא הייתי רואה באי אזכור שמה של צילה דגן בתכנית "כוכב נולד" עלבון גדול, העיקר שצביקה פיק דאג לומר שגם הוא ביצע את השיר בעבר, ומרגול גם מלמלה מתחת לאף שגם היא ביצעה. צילה דגן מוערכת עדיין במקומות הנכונים. גם אם הייתה שנויה במחלוקת. קסנדרה

פרח נמנעת../images/Emo46.gif

יקיריי, אני נמנעת מלאמר לכם את שתי המלים האהובות עליי ביותר (אמרתי לכם) אז רק אומר שמי שבונה את הכעסים והעלבונות שלו על כוכב נולד (איזה מספר אנחנו כבר?) ... מגיע לו. נ.ב. תחי פולניה!

למעלה