וידוי

maxyasmin

New member
וידוי

כבר הרבה (מאד) זמן שלא יצא לי לצפות בפרק של צח"ם בואו נאמר, ששתיתי הרבה כוסות קפה, מאז שיניתי את שעת קפה אחה"צ שלי לשעת שידור אופרת הסבון- לרגעים יוצא לי לצפות בכמה דקות פה וכמה דקות שם, כשאני בבית בו יש את ערוץ 3, אך זה לא זמין עבורי. (ואז אני בעיקר נדהמת לגלות את כל השינויים שעברו על הדמויות...) האם יש דרך נוספות לצפות בפרקים? נניח באתרים שונים מחו"ל שאולי מעלים מדיי פעם פרקים, גם אם לא את כולם? (פעם היו 'אומניבוסים' שידורים חוזרים ברצף בימי שישי לפני כניסת השבת, זה עוד קורה איפשהו?) שוב תודה, ומקווה 'להצטרף שוב לצעירים חסרי מנוח'

python 4

New member
ה- "אומניבוסים" עדיין קיימים בימי שישי בבוקר

זה מתחיל יותר מאוחר מפעם - בסביבות 10:30 (מייד אחרי האומניבוס של ימ"ח) וזה נגמר ב- 14:00. זו אגב הדרך היחידה שבה גם אני רואה צח"מ.

maxyasmin

New member
שידור של מספר פרקים ברצף

אחד אחרי השני כמו ישיבה באוטובוס לא בטוחה במקור, יודעת שזה הביטוי שמשתמשים בו באנגליה.

python 4

New member
תודה על המינוח, אני אשתמש בזה מהיום

במקום להשתמש ב- "לקט", שתמיד ידעתי שהיא לא המילה הנכונה לזה.

מלטינית

ובאופן ספציפי: משם התואר omnis, omne שמשמעו "כל" ("every"). משמעות המילה omnibus היא "להכל, לכולם" פחות או יותר. משתמשים בה בכמה מובנים: בקבצי ספרים שמאגדים בתוכם מספר יצירות של סופרת אחת או סופר אחד, בחוק שמאגד בתוכו הרבה מיני-חוקים, וגם ברצף שידורים של תוכנית מסוימת. אלה היו שלוש שורות על המילה אומניבוס להנאתו של נמרוד.

למעלה