וידוי.

וידוי.

כאשר חיפשתי שירים חדשים לשמוע
, נכנסתי לאתר של בילבורד. ככה מחטטת מחטטת ואז אני רואה שיר של שוגרלנד! LITTLE MISS. אני רואה שהוא שייך לאינקרדיבל משינ, אז איך זה שבחיים לא שמעתי לא עליו ולא אותו? בודקת בתיקייה במחשב עם השירים מהאלבום, והנה יש את השיר הזה! איך זה הגיוני? בחיים שלי לא שמעתי אותו. עכשיו שמעתי אותו, והוא די חביב אני חייבת לציין. אין לדעת, אולי יצא מזה משהו. אם כבר בבילבורד עסקינן, הנה טופ 10:
1. Somewhere With You- Kenny Chesney 2. Put You In A Song- Keith Urban 3. Voices- Chis Young 4. Someone Else Calling You Baby- Luke Bryan
5. Who Are You When I'm Not Looking- Blake Shelton 6. Felt Good On My Lips- Tim McGraw 7. Back To December- Taylor Swift 8. This Is Country Music- Brad Paisley 9. Let Me Down Easy- Billy Currington 10. Don't You Wanna Stay- Jason Aldean With Kelly Clarkson שמשכו לי את העין: 11. Hello World- Lady Antebellum 20. Little Miss- Sugarland 23. Heart Like Mine- Miranda Lambert 24. A Little Bit Stronger- Sara Evans 30. You Lie- The Band Perry​

LeAnnDylan

Well-known member
וידוי נוסף..

גם לי לא היה מושג שהשיר הזה קיים אבל אני התוודיתי כבר בעבר שלא טרחתי להאזין לאלבום אחרי השמעת הבכורה שלי עם רעות לפני יובל בערך כשהאלבום רק יצא. מה שהחזיר אותי להיסטוריה של השיחה במסן כדי לראות איזה ציון ראשוני נתתי לשיר הזה- 7. רעות אגב הסתפקה ב-6.5 בכל אופן עכשיו כששמעתי אותו שוב הוא נשמע לי די נחמד. אולי בכל זאת אפשר לחבב את האלבום כי מאז השמיעה הראשונה החלטתי (בזכות דרורה) שגם אברי גירל לייק מי וגם ליטל מיס זה אחלה

blah blah story

New member
אני דווקא אוהבת את הדיסק

הוא לא מדהים כמו הדיסקים הקודמים שלהם והוא לא כזה קאנטרי - אבל הוא חביב+ אני אוהבת שם את: Stand Up Find The Beat Again Every Girl Like Me Tonight Incredible Machine

LeAnnDylan

Well-known member
טוב חוץ משנים:

אינקרדיבול משין ואברי גירל לייק מי שאני אוהבת את האחרים אני בכלל לא זוכרת. אולי אני אתן לדיסק הזדמנות נוספות מתישהו בסופ"ש ואחזור לספר אם יהיו לי ממצאים מעניינים בקשר לדיסק.

LeAnnDylan

Well-known member
הווו סקסי;;

טוב הבטחת שאני אעדכן אז רק רציתי לומר שבמהלך השבת האזנתי לאלבום מספר פעמים ובאמת שרובו באמת אחלה, היה לי כיף
אני חושבת שאני אתן לאייפוד שלי לטעום ממנו לראשונה

הוא דווקא אחד השירים היחידים שאהבתי מהאלבום

מודה שגם אני לא מכירה את כל המילים לכל השירים באלבום בכל זאת די התאכזבתי ממנו אבל בניגוד אליכן דווקא כן נתתי צ'אנס לכל השירים מספיק פעמים כדי שאם אני אראה שהם מופיעים באיזה מצעד אני אדע שהם קיימים

חחחח האלבום כולו מבוזבז../images/Emo10.gif

אבל תכלס באמת בשיר הספציפי הזה היתה תקלה ולכן ששמעתי אותו ברצף הוא לא הושמע אף פעם. איזה מזל שזה לא עבד, ככה גיליתי אותו.

למעלה