וידוי

וידוי

סליחה שאני נוחתת ככה עליכן, בנות יקרות, אבל אני לא יכולה יותר, וזה היה נראה לי הפורום המתאים לפרוק את מתחי ה"אני לא יכולה יותר" האלו, אז הנה, ברשותכן כמובן: אני שונאת גברים. אני כל כך שונאת גברים! (ושיסלחו לי אבי, אחי וסבי, אבל אני כבר לא שולטת בזה) בזמן האחרון, התעצמה ההרגשה, שתמיד הייתה כל כך מופנמת. אף פעם לא רציתי לעשות הבדלים, ובטח שלא הבדלי מין כי הכללה שכזאת היא נוראית, ואפילו אני עצמי, גם אחרי שהדגשתי את משפט השנאה, חושבת שהכללות כאלו לא עושים, פשוט לא עושים. אז למה אני מרגישה ככה?! האמת היא שחוויותי עם גברים דלות באופן מחריד. והסיבה לכך, לא ממש עקרונית. עכשיו כשסופסוף מישהו מצא חן בעיני אז הוא נראה כבורח, אתן יודעות, מהגברים האלו שתמיד פחדו שלא ירצו אותם ויסתגרו בעצמם ועוד תירצו בצורה מושלמת "מי צריך בנות. אני לא צריך בנות. יש לי ווקדה, יש לי את החברים שלי" וכ'ו וכ'ו. אז אני שונאת אתכם. אני פשוט שונאת אתכם
סליחו לי נשים יקרות הייתי חייבת שמשהו פה יתאדה מתוכי. חג שמח לכולכן ובהצלחה.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה.. והאמת היא שאני

תוהה אם שונאת גברים זה מה שגברים היו הכי רוצים בפורום הזה אבל מי יודע? אולי מי מהם עשוי לסייע בשינוי דעתך

מכירה את ההרגשה

לפני שבועיים התחשק לי להכאיב להם לסרס אותם (ואישהו אחד במיוחד) כל דבר רע שיכולתי לחשוב עליו בסדר אבל כמו שאומרים אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם ושוב חוזרים למעגל הזה לא יעזור פשוט אוהבת גברים גברים תמיד היו החברים הכי טובים שלי לא מסתדרת עם נשים

כמה שאני אשמח אם..

אובייקט כלשהו, רצוי זכרי, ישנה את דעתי.
[בואו בהמוניכם! רמז..] אני בטוחה שכולנו חווינו את זה. והאמת שדיי הגזמתי בתגובה שלי. אני בטוחה שגברים סובלים לא פחות[לפחות אלו שמודעים לעצמם] וככל שנראה עכשיו- זה נושא שאין לו סוף. אז בואו פשוט נשתוק ונתמודד ?
שרוני הגדולה- אף פעם לא הייתה לך חברה טובה?

Vdrums

New member
אם חוויותייך עם גברים דלות באופן

מחריד ואחרי משהו עם גבר אחד את כבר החלטת שאת שונאת גברים, נראה לי שהבעיה אצלך. את בעצמך מסווגת אותו כטיפוס מסוים שמסתגר וכו' ואת באה בתלונות? "עכשיו שסוף סוף מישהו מצא חן בעיניך" אז המישהו שנראה לך כנראה טיפוס מסוים שאליו את נמשכת אז אל תעשי סצינות.

מממ...../images/Emo132.gif

טוב, טוב, טוב בואו נעשה סדר... "לנעלבים" קבלו את התנצלותי הכנה. אני לא שונאת גברים, להפך, אתם מרתקים אותי, מה שמיאש אותי ומדכא אותי, והודעת ה"ווידוי" הייתה כדי לנסות לשחרר את היאוש. [וזה עזר] בכל אופן, גם מחוץ לפורום הזה קיבלתי תגובות על העניין ולא התכוונתי לפגוע באיש.
חג שמח ושבוע טובבבבב

Sefy

New member
מתחת למיטה כבר תפוס לך ../images/Emo8.gif

לא החבאת שם איזה גבר שנה שעברה ?

Sefy

New member
אני עדיין לא גל עצמות ../images/Emo6.gif

וואיי... הייתי חבר הדימיוני שלך ? איזה כיף לי!

למעלה