וידוי....

GiliBi

New member
וידוי....

אני רוצה לשכב עם גבר ולהיות האישה...שיקרא לי בשם של אישה ויתייחס אלי כמו אישה...אני נשוי...בן 28...

ליטל ו

New member
ואפשרי שזה יהיה בסדר מצד אשתך?

וגם - איזה יופי שהגעת למודעות בעניין, ואפילו ללדבר על זה :)

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ו... האשה יודעת משהו על זה שאתה רוצה להיות כמו אשה, או שרק יש לך פנטזיה להיות עם גבר?

קראתי קצת את ההודעות הקודמות שלך

הרושם שלי שיש לך בכלל מיניות "חוצה גבולות", וכחלק מזה, היא גם שואפת לחצות גבולות מגדר. זוהי נקודה לחשוב עליה - כשאתה בוחר אלו גבולות לחצות ואלו לא. למשל, בקשר לפנטזיה האסורה ששאלת אם לכתוב עליה ב- 30.8 בפורום "פנטזיות מיניות" (ההודעה הזו ואחרות מופיעות בכרטיס האישי שלך). העניין עם הפנטזיות האלה, עם חציית הגבולות הזו, היא שככל שאתה מממש יותר, אתה גם זקוק לעוד חציות גבולות. חשוב שתיקח אחריות מלאה לגבי הבחירות שלך. גם לגבי הנישואין שלך - אני רואה שהמיניות שלך כל הזמן שואפת לשבור את המסגרת הזאת (לבגוד באישתך) או לפחות למתוח אותה עד הקצה. להלן קלישאה: כדאי, שאם אתה שובר את המסגרת הזאת, תעשה זאת מתוך הכרעה שקולה וקבלה של כל המשתמע מכך, ולא מתוך דחף רגעי. מעבר לכך, יש כמובן תכנים בכל סוג של חציית גבולות כזו. לגבי מגדר, עכשיו אתה מרגיש שאתה זקוק לגבר, אבל נראה לי שבעצם זה לא באמת שאתה אוהב גברים. המיניות שלך משתוקקת שתעמוד במקומה של אישה, והמקום הראשון שתתפוס אז כמובן, הוא את מקומה במיטה. אולי כרגע אתה זקוק לגבר, רק משום שלצידה של אישה, אתה כמעט תמיד תקבל את תפקיד הגבר, אפילו אם היא חודרת אליך. אם-כי אתה עשוי גם לאהוב גברים, ולהתחבר דרך מימוש הפנטזיה שלך לתחושות חדשות שלא היו מפותחות עד עכשיו בך - או שהן כבר כן די מפותחות. הניחוש שלי הוא שלא תגיע לידי סיפוק מלא ממימוש של הפנטזייה שלך "להיות אישה עם גבר". גם בגלל האמור קודם - שכל פנטזיה מולידה פנטזיה חדשה, אבל בעיקר בגלל שהפנטזיה הזו היא קצת בעייתית למימוש. אתה בונה על היחס של הגבר אליך כאל אישה - הוא אמור לעזור לך לייצר את הדימיון שלך את עצמך כאישה. אני חוששת, שתיאלץ לעשות קצת יותר מאשר להגיד לו "תתייחס אליי כאישה", כדי שזה באמת יקרה, אולי אפילו יותר מכפי יכולתך. אולי תצטרך (תרצה?) גם להיראות ככל יכולתך כאישה - ואולי גם זה לא יספיק. גם אם הוא באמת יצליח להתייחס אליך כאישה, ישנו עדיין אתה, שצריך לייצר את הדימיון. גם לך עלול להיות בעייתי לראות אותך כאישה (וכנקבה) במציאות, כשאתה נושא איתך גוף זכרי. שנה טובה :) ליליה

אורי 0

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום!

ואני מוכרח להגיד שנראה שאת יודעת עליו הרבה מאוד, בשביל מישהו שקראת רק חמש הודעות שלו ואת לא מכירה אישית. אהבתי את הבלוג שלך, דרך אגב (את לא היחידה שקוראת כרטיסים).

לא יודעת. מנסה

לכן השתדלתי לטבל את ההודעה ב"אולי", "נראה לי", "הרושם שלי", "הניחוש שלי" וכו'. מובן, שיכול להיות שהייתי רחוקה מהאמת. עדיין נראה לי שווה לנסות. אולי אני טועה.

למעלה