וידוי...

וידוי...

רציני בהתחלה חשבתי שהסידרה תיהיה רק על ראיין ועל מריסה והם יהיו לא יהיו זוג והכל יהיה עליהם אבל הופתעתי !!! התאהבתי בסידרה המההממת הזאת וסת כזה חמוד אבל ראיין מעצבן אותי שהוא לא מחייך כמעט אבל הוא כוסון לאללה ~ חח סתם רציתי להגיד לכם מה עובר לי בראש ~

yuliyul

New member
שלום כולם! אני חדשה../images/Emo13.gif

אני כבר שבועיים שומעת מכל החברות שלי שיש סדרה חדשה ממש טובה.... משו או סי.... אז החלטתי שאני לא יכולה יותר ככה... ואין לי יס, אז אין לי כל כך אפשרות לראות את הסדרה בטלויזיה... אז עשיתי משהו שנראה לי שאסור לדבר עליו בפורום... בכל מקרה- הוא קשור בתוכנה EMULE וראיתי את הפרק הראשון וכבר אחרי 5 דקות ראשונות נשוותי בקסמיה של הסדרה... אני ממש אוהבת את כל השחקנים... ואני עכשיו כבר בפרק ה-6! רק חבל שאין אותה בHOT כי אז הייתי יכולה לראות אותה בטלויזיה... לא נורא...

אני ניסיתי לשכנע חברות שלי לראות

וכאילו, הן פשוט לא ראו.. וכל שבוע הזכרתי לאחת מהן עד שנמאס לי להזכיר לה והתייאשתי. חבל. הפסד שלהן.

yuliyul

New member
בדיוק!

זו סדרה ממש ממש ממש מעולה. אחת מהטובות! וזה אחרי שראיתי רק 5 פרקים! רק ממש חבל שאין אותה בHOT כי הרבה יותר נחמד לראות בטלויזיה מאשר במחשב!

Aviad1987

New member
אצלי זה אחרת

הצלחתי לגרום להרבה חברים שלי לראות ועכשיו אנחנו מעבירים חוויות על הפרקים בימי ראשון

hagayx

New member
גם אני

התחלתי לראות רק לפני שבועיים ונדלקתי על הסדרה ממש סדרה פצצה חבל שאני דתי וזה בשבת אבל חפיף אני מסדר שהווידאו יקליט לי חחח תגידו כמה פרקים יש לסדרה וכמה עונות? אהה ואני חדש

T a l14

New member
בורכ הבא!

יש בינתיים 2 עונות, העונה הראשונה כבר נגמרה בארצות הברית והיא כוללת 27 פרקים. העונה השניה עדיין משודרת שארצות הברית, בפרק השישי( אם אני לא טועה) ואני לא ממש יודעת את מספר הפרקים המדויק שקיים בעונה.

T a l14

New member
בורכה הבאה!

כן גם לי אין הוט ואני צריכה לראות את הפרקים דרך ה****(מצונזר לטובת ילדים מתחת לגיל...8).

וואלה גם אני

איןןן סידרה כל כך טובה וגם אני מנסה לשכנע חברים לראות אותה אבל מלעשות לא רואים חחחח זה הכי מבאס בעולם לראות משו שמזה אוהבים ואין עם מי לשתף =\

למעלה