וידוי....

אתי אתי

New member
וידוי....

כשאני עייפה אני טוחנת בלי חשבון. כאילו המשמעת הפנימית נעלמת ואין מי שיעצור...ובימים אלה אני עייפה רוב הזמן... אז מספיק. ראיתי, זיהיתי, הבנתי, די !!!

ot123ot

New member
זה מאוד מעניין למה זה קורה!

גם לי יש את הבעיה הזאת, כשאני עייפה אז אני אוכלת יותר, אני חושבת שזה עוזר לי בצריכת אנרגיה וכך אני אהיה פחות חלשה. אבל השאלה האמיתית למה זה קורה?? יש לך מושג?

ולי זה קורה כשאין לי תעסוקה

אז מרוב שיעמום אני טוחנת את כל המקרר. והאמת גם כשאני עייפה אני באמת אוכלת יותר, אני אומרת שאני הולכת למיטה אבל גם שם מצליחה עוד לטחון דברים שאני לא צריכה. אבל הכי מוזר שעם כל הטחינה הבלתי נשלטת הזו בכל זאת ירדתי השבוע עוד 200 גרם. זה מה שהכי מוזר לא?

אתי אתי

New member
כן. מכירה את זה...

בגלל זה חשוב לי לתכנן את האוכל ולעשות סדר יום...אבל מה עם העבודה? הפסקת?
גדול, סתם כי בא לי, ותיסלם על הירידה.

אתי אתי

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני חושבת שככה זה אצל כולם, (חוץ מהרזים...) כשאני עייפה בד"כ יש לי עוד מלא דברים לעשות, בעלי הולך לנוח כשהוא עייף, אני ממשיכה כרגיל...ואולי זאת הסיבה שזה מתבטא באוכל, פיצוי אולי, מקור אנרגיה אולי, אני באמת לא יודעת...

כי הגוף זקוק לאנרגיה

דרך השינה מצטברים בגוף אנרגיות הגוף חייב את האנרגיות האלה לכן הוא מקבל אותם דרך האוכל

קלריסה

New member
אוי, זה בדיוק מה שקורה לי לאחרונה

או שבעצם בזמן האחרון איבחנתי שזה מקור הבעיה. וכך - יום שלם אני שומרת, ומתאמצת, ואז בערב, כל העייפות מכריעה אותי, ואני, איך את אומרת? - טוחנת. טוב, וכיוון שאני גם לא בהיריון אלא סתם שמנטוזה, אני אשב לי בפינה ואתבייש. וזה מזכיר לי: לא יודעת אם אתן מכירות, אבל בYES יש שידורים בסופשבוע, ואחד מהם הוא תכנית על אומנת בריטית שמגיעה לארצות הברית למשפחות עם ילדים מאוד שובבים ועוזרת להורים לחנך אותם. הקיצר: היא מציעה פטנט ושמו "כיסא הפויה" זה כל כך הצחיק אותי, שמאז אני תמיד אומרת: "כיסא הפויה". לילדים אני לא בטוחה שזה חינוכי כל כך, אבל לעצמי אני מציעה עכשיו לשבת על כיסא הפויה. לפי ממדי הכיסא שהראו בטלויזיה (מיועד לבני 3 מקסימום) הוא בטח יתפרק כשאנסה להתבייש. וזה פויה בריבוע

הגוף זקוק לאנרגיות

בין בשינה בין באכילת דברים חיוניים לגוף אם לא תתני לגופך מנוחה לא תפסיקי לאכול. אם קשה לך למצוא זמן מנוחה בגלל הרך הנולד נסי לשלב תוסף מזון.

למעלה