וידוי

avinoamm1

New member
וידוי

רציתי לשפוך לכם את כל אשר על ליבי אף אחד מהפורום לא באמת מכיר אותי רציתי לספר לכם כמה החיים שלי בזבל , אני בן אדם שלא הולך לו בחיים לא הייתה חברה מעולם , יצאתי פה ושם עם בנות אבל זה לא היה זה, אין לי הרבה חברים אבל החברים שיש לי הם האנשים הכי נשמות בעולם וככה טוב לי היה לי פעם חבר שהכרתי בגן והיינו חברים עד לא מזמן , אבל הוא תמיד ניצל אותי ושיקר לי וביום הולדת 21 החלטתי שנמאס לי וניתקתי קשר סופית לכל החיים, ואני יודע שזה קשה אבל זה שווה את זה... יש לי מלא כסף אבל כמו שאומרים- כסף זה לא הכל בחיים אני בן אדם שלא הולך לו עם בנות וכמה שניסיתי זה לא הלך תאמינו לי שניסיתי הכל- להתאמן , לרוץ, להיתיפיף אבל שום דבר לא הולך הלכתי לאלפי מסיבות אבל עדיין לא הלך לי אני כבר בן 21 ועדיין לא מצאתי את מישהי.. אומרים עליי אני בן אדם עם לב רחב וזה מה שדופק אותי בחיים... אסיים עם עוד כאב לב יש מישהי שנדלקתי עליה אבל במקרה היא וחבר טוב שלי נהיו חברים , החבר הזה הוא אדם מדהים ובחיים אני לא ינסה לגנוב לו אותה אבל שאני רואה אותם ביחד באמת שנקרע לי הלב, הוא כל הזמן מתייעץ איתי אבל אני תמיד אומר שלא יפרדו וימשיכו להיות ביחד כי זה מה שחבר טוב צריך לייעץ... באמת שקשה לי תעזרו לי... _________________

magenta73

New member
כל מה שאני אגיד

ישמע כקלישאה. אתה צעיר. כל החיים לפניך. באמת. אתה בורכתך ברגישות ובאהבה. בלב רחב. יבוא היום שהבחורה שמגיעה לך תבוא ותראה את זה. אל תתפשר על אף אחת אחרת.

אתה עובר כנראה תקופה לא קלה עם

הרבה שינויים ואכזבות עם מבט עתידי ונראה לך על הפנים .נסה להיות אופטימי אתה בחור צעיר ויש הרבה בחורות טובות ומדליקות עם לב רחב כמוך .צריך סבלנות ויצירה .כמו שאתה יודע לייעץ לחברך עזור לעצמך והחיים יראו אחרת.

uri ronan

New member
תשמע בן אדם..

יש לי שתי המלצות בשבילך, לאחת אתה יכול להכנס בקישור המצורף, בשבילי זה עובד סוףףף.. השניה, לא נעים לי להגיד כאן לפני כולם, אז אם תמצא חן בעיניך הראשונה, כתוב לי כאן ואני אשלח לך את המייל שלי.

למעלה