וידיאו שעשיתי

LoLo16

New member
וידיאו שעשיתי

אני יודעת שהסרטון על רק בישראל לא היה משהו, אבל הנה עבודה שאני באמת גאה בה. היא אחת מהראשונות שאי פעם עשיתי, וכן, יש בה אפקט אחד שחוזר על עצמו וזה בגלל שהיו קטעים שפשוט לא חשבתי שיש קטע וידיאו שמתאים להם, והוא גם לא כל כך נורא..
הבעיה היחידה היא האיכות, כמו שאמרתי, זאת אחת העבודות הראשונות שעשיתי והאלטרנטיבה היחידה שהייתה לי עם התוכנה שעבדתי איתה (והיחידה שהכרתי) לקובץ ה-WMV הזה היה RM שנראה הרבה יותר גרוע..
אז אני אשמח אם תנסו להתעלם מהאיכות הנוראית (אם מישהו יודע איך לתקן את זה, אני יותר מאשמח לשמוע!
) ולהתרכז יותר בעריכה וכו'.. תודה מראש
הסרטון

MaSTeRLou

New member
חמוד!

קליפ חביב מאד. המוזיקה מתאימה. הcutים טובים. רק דבר אחד - ארוך מדי. באמצע כבר התחלתי לאבד עניין. כמובן שזה תלוי לאיזה קהל הכנת את הסרט. אם זה למעריצי לואיס וקלארק, שראו את כל הפרקים וזוכרים את הקטעים האלה - לא תהיה להם בעייה עם האורך. אבל אם זה לקהל רחב יותר, אז רנאה לי שכדאי קצת לקצץ.

האיכות לא כלכך נוראית... ../images/Emo16.gif

וזה ממש נחמד! חוץ מהמעברים הטיפה מעצבנים (זה לא בדיוק מעבר.. זה סתם פייד מלבן לשחור וכד'..), זה ממש יפה!
ניר

GGOODD

New member
בהחלט אהבתי!

ממש חמוד, סרט מקסים ואני בכלל חסיד של לויס וקלארק אז בכלל כבשת אותי :) משהו שלא חיבבתי היו המעברים, הם לא היו מוצלחים... הפייד ללבן לא היה חלק ולא התאים לפררים קודם, תשימי לב לזה ואם את לא מצליחה עדיין לעבוד עם כל האפקטים בצורה חלקה, אני מציע לעבוד בנתיים עם אפקטים פשוט יותר כמו קאט פשוט או דיסולב! אחלה סרט, תמשיכי ככה

מקסים!!!

מבחינת עריכה- מעולה! האיכות לא משהו...אבל השיר טוב והעריכה, שוב, מעולה... והמחמאה גדולה פי 100 כי אני שונאת בכלל לואיס וקלארק... בקרוב אצלי :)) ________________________________________________________________

leocat

New member
100

ברוב אונותיי אני גם מורה לקולנוע/תקשורת/רדיו והתרגיל הראשון שאני נותן בעריכה הוא באמת לעשות פרומו/וידאוקליפ מחומרים מוכנים. אני משער שאין לך כל-כך ידע קולנועי ובכול זאת קנית אותי, אצלי קיבלת 100. הדבר החשוב ביותר בעריכה ע"פ מוסיקה, הוא להקשיב לקצב, "לביטים", ולערוך על-פיהם. ואין ספק שיש לך אינטואיציה טובה, ורוב החיתוכים "ישבו" טוב על המוסיקה. גם בנית הסיפור היתה טובה והיתה לה משמעות ללא מילים. וכן - ה"פלאשים" הלבנים מיותרים בהחלט, וחיכיתי בסוף ל"FADE OUT" שהוא מעבר, אשר התמונה נעלמת בהדרגתיות והופכת למסך שחור. נ.ב. דיסולב - מעבר הדרגתי בין שני קטעים, כאשר קטע אחד נעלם בעוד הקטע השני מופיע.

pinoki

New member
היי מאוד אהבתיי....

המוזיקה מאוד יפה, המעברים קצת חדים, אבל מאוד נחמד סך הכל

למעלה