ויהי ערב ויהי בוקר...יום רביעי

Efrat K

New member
ויהי ערב ויהי בוקר...יום רביעי../images/Emo104.gif

היה כיף אתמול,הייתי במפגש מטוס של המשלחת שלנו לפולין שתצא ב22 לאוקטובר. אנחנו משלחת מס' 228 והצבע הרשמי שלנו הוא אדום(לא הבנתי את הקטע)הם אמרו לנו שנסמן את המזוודות והתיקים שלנו בסרט אדום,עכשיו בגלל שיש איתנו גם את הבי"ס מאמי"ת שדרות אז כל פעם שאמרו "צבע אדום" הן התפוצצו מצחוק למרות שזה לא כ"כ מצחיק,אח"כ היה לנו סיור בירושלים. היום לא הייתה לנו שביתה,למדנו עד 11:45 כי השעות הראשונות היו של מורים מהסתדרות המורים,למעשה הייתי אמורה לסיים היום ב14:15 אבל איזה כיף שמחר חופש כי כל השעות הם של מורים מהארגון.

וואי../images/Emo134.gif

מזל שאצלי הבי"ס שייך לארגון, אז הוא סגור. המורים(הממש מעטים) של ההסתדרות לא יכולים אפילו לבוא ללמד כי הכל הכל סגור
. אז אני ביליתי בשינה
ומתי את יוצאת לפולין
אנחנו שנה שעברה יצאנו באוקטובר ככה...

m i c k e y 15

New member
את חייבת לסמן בצבע

הצבע של הכיתה של היה צהוב וזה כדי שלא להתבלבל באוטובוסים כי שמה יש איזה מאה כל הזמן XD והמזוודות כדי שתזהי אותה וזה ותדעי שזה שייך לקבוצה שלך..אז חייב
סיור בירושלים....הייתם גם ביד ושם? זה ממש מצמרר שם.. ובאתי היום בשביל פאקינג 4 שעות...שמתוכן הייתי צריכה לחכות שעה בביצפר סתם בשביל שיעור היסטוריה שהמורה מלמד... חרא...סתם התשעממתי.. ועכשיו אני לבד בבית אז כיף לי

Efrat K

New member
ביד ושם הייתי כבר 3 פעמים

היה לנו סמינר של 4 ימים עם מוזיאונים שונים והרצאות שונות של השואה וגם יומיים במוזיאון לוחמי הגטאות.

ש ט ו ץ

New member
אני הייתי, אבל לא נסעתי לפולין

הקבוצה שנסעה היו בערך חודש לפני, ואז ביום שהם נסעו אנחנו הלכנו [מי שלא נסע]... באמת מצמרר שם...

hadarinke

New member
גם שביתה וגם גלידת מסטיק../images/Emo70.gif

סיימנו ב12, כי יש שביתה וסידרו לנו מערכת חדשה.. ואז יצאתי עם חברות לאכול בגלידת מסטיק.(זה טעים!!) אממ...אחרי הצהריים כנראה אני ארשם לטיול פתיחת שנה שלנו בצופים.. אוף אני כזאת ביש-מזל עם הטיולים כאלה...שידחו אותו בכמה ימים...

Over My Head

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

למדתי היום שלוש שעות - שעתיים בבוקר, ואחכ גם שעה חמישית. וגיליתי ששינו לנו את המערכת...ועכשיו היא די דפוקה אבל אין מה לעשות...נסתדר. גם הספקתי כבר לראות את סטפ אפ פעמיים היום
איזה סרט יפה...אני לא מאמינה שרק עכשיו ראיתי אותו
ועוד מעט טניס
יום טוב בסה"כ^__^ ואיזה כיף לך שאת נוסעת לפולין!!
כמה זמן אתם הולכים להיות שם? יום טוב

Black Jane

New member
אצלנו הביצפר מתוחכם. כשההסתדרות שובתת,

אנחנו שייכים לארגון המורים; כשארגון המורים שובת, אנחנו בכלל בהסתדרות
אז למדתי עד 4.

Black Jane

New member
אבל זה עדיף ככה לא? זה ישמע סופר-חנוני../images/Emo3.gif

אבל ככה לא מפסידים כמעט חומר. ויותר מוכנים לבגרות. הא!

Over My Head

New member
נכון....אבל../images/Emo42.gif

זה עדיין דפוק
בכל זאת -גמאני ממש שמחה שרק חלק קטן מהמורים שלי שובתים.ואני כל כך כל כך שמחה שהמורה שלי למת' לא שובתת.זו כזאת הקלה

Billy Shirs

New member
חופש מבורך היום.

ביום החופש היחיד(!) שיש לי משהביתה הזאת, הספקתי להכין עוגת היער השחור (שעוד לא טעמתי אבל נראית לא רע) וטורטייה (שיצאה גועל נפש). הלוואי שכל יום רביעי יהיה חופש. אבל מה שכן, רביעי הוא היום הכי טוב בשבוע, לא? קצת חבל שהתבטלו כל כך הרבה בגלל החגים והכל.

למעלה