ויה דולורוזה -דרך הייסורים

1ysrat

New member
ויה דולורוזה -דרך הייסורים

אני משתפת אותהם ביום הנפלא שהיה לי היום הינו קבוצה של 7 אנשים ועברנו את דרך הייסורים והתפללנו בכל תחנה עשה לי הרגשה מאוד טובה התחנה הראשונה: מקום הרשעתו של ישוע בפרטוריום (ביה"ס עומריה) התחנה השנייה: קפלת ההלקאה וקפלת כפיית הצלב התחנה השלישית: מקום נפילתו הראשונה של ישוע חזית התחנה הרביעית - ישוע פוגש את אמו המתייסרת התחנה החמישית: שמעון מקיריניה עוזר לישוע לשאת את הצלב התחנה השישית: ורוניקה מנגבת את פניו של ישוע התחנה השביעית: שער המשפט. נפילתו של ישוע בפעם השנייה התחנה השמינית: ישוע מדבר אל בנות ירושלים התחנה התשיעית: נפילתו השלישית של ישוע התחנה העשירית: קפלת חלוקת הבגדים התחנה האחת עשרה: המקום שבו מוסמר ישוע אל הצלב התחנה השתים עשרה: המקום שבו נצלב ישוע התחנה השלוש עשרה: מרים אם ישוע ליד הצלב התחנה הארבע עשרה: קברו של ישוע

1ysrat

New member
סרטון דרך הייסורים

לוקס כג 26 וְכַאֲשֶׁר הוֹלִיכֻהוּ מִשָּׁם וַיַּחֲזִיקוּ בְּאִישׁ אֶחָד הַבָּא מִן־הַשָּׂדֶה וּשְׁמוֹ שִׁמְעוֹן אִישׁ קוּרִינִי וַיָּשִׂימוּ עָלָיו אֶת־הַצְּלוּב לָשֵׂאת אַחֲרֵי יֵשׁוּעַ׃ 27 וַיֵּלְכוּ אַחֲרָיו הֲמוֹן עַם־רָב וַהֲמוֹן נָשִׁים וְהֵנָּה סֹפְדוֹת וּמְקוֹנֲנוֹת עָלָיו׃ 28 וַיִּפֶן יֵשׁוּעַ וַיֹּאמֶר אֲלֵיהֶן בְּנוֹת יְרוּשָׁלַיִם אַל־תִּבְכֶּינָה עָלַי כִּי־עַל־נַפְשְׁכֶן בְּכֶינָה וְעַל־בְּנֵיכֶן׃

lion 7

New member
ללא נושא

תמונות יפות , רק חבל שאין משתתפים בשרשור זה , איפה מיכאל ומחל ולייט ? עצם שויכוחי אמונה כל הזמן כנראה מבריח מאמינים אחרים כאן , והאמת זה יבש כאן, לא רק פסוקים והוכחות לאמיתות האמונה שלנו על כל גוניה , ונזכור את האגרת של קלמנטין מהמאמה ה 2 ובה מדגיש את ראשות כנסית רומא באהבה (אין כאן אני לפאולוס או אבולוס) מזרח ומערב צפון ודרום הם אחד במשיח שבלעדיו לא התקראינו נוצרים או משיחים או מסיחיין , אנו הולכים לקחת את גביע המירוץ כמו שתיאר אותו פאולוס אם נתמיד במירוץ זה עד הסוף , שיהיה לנו סוף שבוע רגוע וגם ניצחון על אויבנו המר שהובס בגולגותא . אמת לאמיתה .

מחוסר זמן ליון יקר ../images/Emo10.gif פשוט זמן מטורף!!!

זה לא עניין שהויכוחים מבריחים אותנו... להפך!! אני לא אתן תירוצים באמצעות רשימת הדברים שמעסיקים אותי, אחרת הייתי פורצת בבכי!!!!!!!!!!!

1ysrat

New member
תודה נכון ויכוחי אמנה זה לא דבר לטובת הפורום

אני קראתי שבעות את הפורום וחשבתי הרבה למה יש אותם ויכוחים בעיקר תקופה כל כך חשובה לנוצרים "צום הארבעים" עדיף שכל האנרגיה זאות תלך דברי אלוהים בשורת יחנן יב וּבְתוֹךְ הָעֹלִים לְהִשְׁתַּחֲוֹת בֶּחָג אֲנָשִׁים יְוָנִים׃ 21 וַיִּקְרְבוּ אֶל־פִּילִפּוֹס אִישׁ בֵּית־צַיְדָה אֲשֶׁר בְּאֲרֶץ הַגָּלִיל וַיִּשְׁאֲלוּ מִמֶּנּוּ לֵאמֹר אֲדֹנִי חָפַצְנוּ לִרְאוֹת אֶת־יֵשׁוּעַ׃ 22 וַיָּבֹא פִילִפּוֹס וַיַּגֵּד אֶל־אַנְדְּרָי וְאַנְדְּרַי וּפִּילִפּוּס הִגִּידוּ אֶל־יֵשׁוּעַ׃ 23 וַיַּעַן אוֹתָם יֵשׁוּעַ וַיֹּאמַר בָּאָה הַשָּׁעָה שֶׁיִּפֹאַר בֶּן־הָאָדָם׃ 24 אָמֵן אָמֵן אֲנִי אֹמֵר לָכֶם אִם לֹא־תִפֹּל הַחִטָּה אֶל־תּוֹךְ הָאֲדָמָה וּמֵתָה תִּשָּׁאֵר לְבַדָּה וְכַאֲשֶׁר מֵתָה תַּעֲשֶׂה פְּרִי הַרְבֵּה׃ 25 הָאֹהֵב אֶת־נַפְשׁוֹ יְאַבְּדֶנָּה וְהַשׂנֵא אֶת־נַפְשׁוֹ בָּעוֹלָם הַזֶּה יִנְצְרֶהָ לְחַיֵּי נֶצַח׃ 26 וְאִישׁ כִּי חָפֵץ לְשָׁרֲתֵנִי יֵלֵךְ אַחֲרָי וּבַאֲשֶׁר אֶהְיֶה שָׁם יִהְיֶה גַּם־מְשָׁרֲתִי וַאֲשֶׁר יְשָׁרֲתֵנִי יְכַבְּדֶנּוּ אָבִי׃ 27 עַתָּה נִבְהֲלָה נַפְשִׁי וּמַה אֹמַר הַצִּילֵנִי אָבִי מִן־הַשָּׁעָה הַזֹּאת אַךְ עַל־כֵּן הִגַּעְתִּי לַשָּׁעָה הַזֹּאת׃ 28 אָבִי פָּאֵר אֶת־שְׁמֶךָ וַיֵּצֵא קוֹל מִן־הַשָּׁמַיִם אֹמֵר פֵּאַרְתִּי וַאֲפָאֵר עוֹד׃ 29 וְהָעָם הָעֹמְדִים שָׁמָּה שָׁמְעוּ וַיֹּאמְרוּ רַעַם נִשְׁמָע וַאֲחֵרִים אָמְרוּ מַלְאָךְ דִּבֶּר אִתּוֹ׃ 30 וַיַּעַן יֵשׁוּעַ וַיֹּאמַר לֹא הָיָה הַקּוֹל הַזֶּה לְמַעֲנִי כִּי אִם־לְמַעַנְכֶם׃ 31 עַתָּה הָעוֹלָם הַזֶּה נִדּוֹן עַתָּה יֻשְׁלַךְ שַׂר הָעוֹלָם הַזֶּה חוּצָה׃ 32 וַאֲנִי בְּהִנָּשְׂאִי מֵעַל־הָאָרֶץ אֶמְשֹׁךְ כֻּלָּם אֵלָי׃ 33 וְזֹאת דִּבֶּר לִרְמוֹז אֵי־זֶה הַמָּוֶת אֲשֶׁר יָמוּת׃

תודה רבה ישרת ../images/Emo24.gif אהבתי מאוד את האייקונה

השלישית, ישוע נושא את הצלב ומעליו מלכות השמיים! מאוד יפה!

1ysrat

New member
תשרשרו זאות קראה לכל הנוצרים

אין לך לאיפה לברוח אנחנו באינטרנט מקום החופשי ביותר למה לוותר על הפורום ישוע סבל את הדרך למענינו אז למה לעלם מפה תשרשרו

למעלה