ויוה וינטג' - אני בטי מכוערת מחליפה את השוד הגדול

elall

Member
מנהל
ויוה וינטג' - אני בטי מכוערת מחליפה את השוד הגדול

ויוה מכניסים רשמית טלנובלות נוסטלגיות, אבל למה על חשבון ברזילאיות חדשות?!
בכל מקרה, מי שלא ראה את "אני בטי מכוערת", מומלץ בחום!

lili1992

Active member
הם ענו בתגובה לגבי ברזילאית חדשה

ענו כך:
ממש לא! בקרוב סדרות פורטוגזיות חדשות. יש למה לחכות :)
&nbsp
בקרוב יכול להיות עוד חצי שנה-שנה :(

evglev1

Well-known member
מנהל
האם יש שינוי במדיניות ויוה לגבי המשבצות

קודם לראשונה בתולדות ויוה טלנובלה חדשה ב-23:20 ועכשיו מודיעים למעשה ש-19:05 ו-20:00 יהיו משבצות נוסטלגיות של ויוה וינטג' מה שאומר שהם כבר מושכים, אבל מכינים את הרקע להודעה שהאחד תחליף את בובה פראית. אז האם החוזרות הופכות לנוסטלגיות וגם הגורל של אווה תוחלף בסדרה חדשה.

נראה שהתקציב של ויוה לא מאפשר לקנות גם ברזילאית חדשה וגם לקנות מחדש את זכויות השידור של האחד, אם כי מסתבר שיש עוד חברות ברזילאיות והם יכלו לפצות את הצופים ולקנות ברזילאית של חברה אחרת ולא של גלובו. אולי גם בחברות אחרות אין עריכה והם מוכרים את הטלנובלות בשלמותן.

faery18

New member
אז זה נכון שהולכות להיות שתי משבצות נוסטלגיות! אני בשוק

אני רואה שכולם שם בתגובות באופוריה עם כל מיני בקשות, משום מה נראה לי שתשעים אחוז קראו רק את השורה הראשונה ולא נפל להם האסימון שזה הולך לתפוס 2 משבצות חחח.. בכל אופן ברור מה הולכת להיות הנוסטלגית השניה אבל למה דווקא על חשבון הברזילאית?? לפחות הם ציינו בתשובות שבהמשך כן יגיעו עוד ברזילאיות.
לא יעלה על הדעת לבטל את הדבר הכי איכותי שיש בויוה. אבל מה שבטוח זה שכבר לאף ז'אנר לא תהיה משבצת קבועה ומובטחת במצב הזה של שלוש משבצות חדשות בלבד:/ יכלו להעביר את פרינסיפה שהיא לא בדיוק לטינית לויוה פלוס ולהרוויח עוד משבצת גם ככה יש להם די והותר טורקיות שם. ואם כבר נוסטלגיות שיביאו את טרה נוסטרה! למי שיש פייסבוק וגם מחכה לזה תבקשו שייראו שיש לזה ביקוש, אם כבר שייצא מהשינוי הזה משהו טוב:)

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ברור כמה משבצות חדשות יהיו

עובדה שרק אלוהים סולח הוחלפה בחדשה ולא ידוע אם המחליפה של הגורל של אווה תהיה חדשה או חוזרת. מי יודע אולי הברזילאית החדשה תהיה במקום הגורל של אווה.

faery18

New member
לדעתי המחליפה של הגורל של אווה תהיה גם שידור חוזר

ובגלל שדם ואדמה באה במקום ש.ח נקבל אפילו עוד משבצת חוזרת. זה בהקשר לשידורים החוזרים הרגילים. מקווה שאני טועה, בתכלס ויוה היו אמורים לבטל את כל השידורים החוזרים הרגילים לאור המדיניות החדשה.

Don Nirtin

New member
מיום ליום אין לי מה לראות בויוה

ואת המשבצת הספרדית שאני כל כך צריך אני ממלא בדברים של אמריקה כי ויוה כל כך מאוהבת בתחת של עצמה שהיא לא שמה לב שהיא למעשה מחסלת את הספרדיות ומקדשת לזבחים את הטורקיות.
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב התחלת לראות את מחכים לשמש?

נכבשתי בסדרה. לויוה יש את מחכים לשמש, יש את מריאם, הייתה אישה ותהיה שוב עוד חודשיים והם חופרים בלי סוף דווקא על הכלה מאיסטנבול שיוצאת מכל חור.

ואני רוצה להבין את ערוץ 10 החדש, 9 פרקים ליום ביום חול וכל 45 הפרקים בסוף השבוע, 180 פרקים של עונות 1 ו-2, זה אומר שהערוץ רק לחודש?

לגבי הספרדיות אהבתי את אל פרינסיפה ודם ואדמה עוד לא התחלתי אבל נראה טוב.

Don Nirtin

New member
אולי בהמשך

יש לי את כל מחכים לשמש באתר כלשהו ששמו לא רלוונטי פה.
&nbsp
כרגע אני עם אפס טלנובלות.

faery18

New member
נירר כמה זמן לא ראינו אותך פה איפה נעלמת?

אכן ויוה לאחרונה מתנהגים כאילו הערוץ הוא נטו טורקי וזה ממש מעיק

ואני באמת חושבת שרצועה נוסטלגית אחת הייתה מספיקה בהחלט. לפחות ההפסקה עם הברזילאיות היא זמנית בלבד למרות שעדיין זה לא הוגן אבל לטווח הקרוב אני די מסודרת יש לי אפילו יותר מידי מה לראות - יש לי פער השלמות עם השוד הגדול והקוריאנית, ולא מזמן התחלתי להשלים דרך הנט את אדמה פראית
וכמובן דם ואדמה שמחכה לי בממיר חח איכשהו מנסים לתמרן..

אגב אני רואה שבאג ההודעות המוסתרות חזר

evglev1

Well-known member
מנהל
בפורום אקטואליה שמו לב שמסתירים הודעות

עם מילים גסות או תכנים שלילדים עד 12 או 14 לא כדאי לא לקרוא. בסיכום של פרק 6 של הרי את מוכרת לי לא שמתי לב לאיזה מילה גסה או לא ראויה, אצל ניר ייתכן והטענות כלפי ויוה הטענות כלפי ויוה היו במילים לא מספיק עדינות כדי שייתנו לקרוא את התוכן ככה. עכשיו ראיתי תפוז החליטו שהמשפט "ויוה מאוהבת בתחת של עצמה" צריך להיות מוסתר כי זה גס מדי ואם אני צודק גם ההודעה התגובה הזאת שלי תוסתר עכשיו.

כמובן אין לזה קשר לויוה אלא תפוז כנראה החליטו שילדים ביסודי גולשים באתר ובפורומים.

Don Nirtin

New member
אגלה לך סוד

זה לא באג. זו מערכת שאמורה להסתיר מילים לא ממש יפות. בהודעה הראשונה שכתבתי היה שם 'תחת' (ואני מנחש שגם ההודעה הזו תוסתר כי כתבתי תחת. אז קדימה, תחת! ישבן! הדבר הזה שיושבים עליו!
&nbsp
היא גם מצנזרת 'הומו', אגב.
&nbsp
נעלמתי מפה בעיקר כי לויוה חשוב יותר הטורקיות, לי לא היה כוח ורצון להשקיע זמן על הטורקיות, ופחות או יותר כיסחו את התחת שלי.

faery18

New member
חח מה? משעמם לתפוז אני רואה מה זה השטויות האילה

מקווה שיסירו את זה כי זה ממש לא נוח לראות ככה את ההודעות

למה אתה לא מנסה את דם ואדמה?

בתגובות שם לא יודעים להוקיר תודה

אחרי שהציפו בבקשות את ויוה לטלנובלות נוסטלגיות עדיין יש תלונות. כאילו מישהו צופה בלטיניות החדשות. הרי פנו כמעט כולם לטורקיות וגם הם נדחפים בפוסטים על ויוה רגיל ומאיימים להתנתק כי הם משלמים על זה ולא מבינים או לא קוראים הכל שזה בויוה הרגיל, ערוץ חינמי. יש להם ערוץ טורקי וחוץ מהאישה שייאלצו לחכות חודשיים ומבינה אותם אבל זה נראה כאילו לא עוקבים אחרי כל פוסט של ויוה ושואלים מה עם אישה. צופי טורקיות למשל יודעים מה מתוכנן ומתבשל שם בטורקיה ויודעים מה לבקש. חוץ מהסדרה של אנג'ליק והברזילאיות אין אף ביקוש ללטיניות ואם יש אז פעם ב..והאמת זה אפילו די בזכותי עם המקסיקניות שאני מקדישה להן פוסט, לדעתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא הרוב מזילים ריר וממליצים על עוד ועוד סדרות ישנות

יש רק כמה בודדים כפויי טובה שמצאו לדחוף את עצירת אישה באמצע שזה בכלל בויוה פלוס ולא בויוה ומדברים על משלמים. אבל הרוב רק מבקשים עוד ועוד סדרות נוסטלגיות וויוה כבר הודו על ההמלצות.

עכשיו אני חושב שזה דווקא רעיון טוב 2 משבצות נוסטלגיות כי יש הרבה טלנובלות ישנות וטובות וחוץ מהמקסיקניות כל הארגנטינאיות, טלמונדו וברזילאיות ארוכות מאוד. אז או במקום אחד השידורים החוזרים הרגילים או במקום שניהם. באמת מההמלצות שם עם חלק הסכמתי, חלק הרגשתי נוסטלגיה וחלק פספסתי ורציתי לראות, ועם חלק כמו סלסטה תמיד סלסטה והפולשת קיבלתי התקף גועל למרות שבשביל ויוה סלסטה וסלסטה תמיד סלסטה באים באריזה אחת, אם אין סלסטה תמיד סלסטה אין סלסטה, אם יש סלסטה יש גם את סדרת ההמשך, מעניין אם אותו דבר אפשר להגיד על בטי המכוערת ואקומודה כי בסלסטה החליפו פרומו ומן הסתם שיר הפתיחה השתנה אבל הם שידרו את זה כאילו יש סדרה אחת סלסטה של 372 פרקים ולא קראו לסדרת ההמשך בשמה למרות ה-FIN בסוף ה-172 פרקים של סלסטה.

בכל מקרה אני מהמר שהשידורים החוזרים הנוסטלגים הבאים (יש עוד זמן) הם המתחזה וחתולה פראית.

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל הכי מגעילים החזירים שביקשו להעביר את הטורקיות של ערוץ 25

לויוה פלוס ולבטל את הקוריאניות ושוב תפסו טרמפ על הודעה על בטי כדי לקבוע שאף אחד לא צופה בקוריאניות וצריך להוריד אותן ולשים יותר טורקיות.

הם רוצים להשתלט על הכל

כשיש פוסט על לטינית חדשה ישר אומרים זה לא מעניין, תביאו רק טורקיות, הלטיניות עברו זמנן, הן על הפנים וכו' וערוץ 25 משדר מיחזורים וכאלו שלא הצליחו ובגלל זה הסדרה האחרונה שנגמרה היא לא נגמרה טוב, היה לה סוף פתוח והרבה האשימו את הערוץ כמו שהאשימו את ויוה בקיצוצים של מריאם והכלה מאיסטנבול. חוץ מזה או שהם לא יודעים לקרוא/סובלים מאי הבנת הנקרא או שממהרים להגיב כי שוב פעם הם מגיבים בלי להבין זה מצויין בפוסט, כולם חושבים שנפתח ערוץ חדש, או שחושבים שזה משודר בויוה פלוס וזה מגיע על חשבון הטורקיות כאילו הערוץ הרגיל לא קיים. ועדיין מתלוננים על סדרות חוזרות אחרי שהציפו את ויוה בבקשות על נוסטלגיות. שיגעו כבר את ויוה. הדבר היחיד שיכולים לעשות יותר טוב זה להחליף את רצועת וינטג' בשעות מאוחרות יותר ולא בפריים. למרות שלי אישית זה לא משנה כי אני רואה מוקלט אצל אמא שלי.

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה תמיד זוכה להאשמות של מי שלא מבין

גם כאן מישהו האשים את ויוה על הקיצוצים בחמש כוכבים. וגם בשיכורה מאהבה כשהתברר בפעם הראשונה שקיצצו שלוש דקות מהסוף אז מחו על כך שכדי לשדר את הפרק האחרון של מונטה כריסטו במלואו ביטלו חד פעמים את הסדרה שאחרי כדי לשדר את מלוא הפרק של שעה וחצי ובשיכורה מאהבה קיצצו בשביל לעמוד בלוח השידורים.

גם כאן ניר חושב שבטלוויסה חלוקת הפרק האחרון לשתיים זה רעיון של ויוה בעוד למעשה בגרסת טלוויסה הפרק האחרון הוא שעתיים ברוטו כולל פרסומות ובגרסה הבינלאומית זה שני פרקים של 45-50 דקות.

tami129

New member
הטלנובלה היחידה שהייתי רוצה לראות היא קשר דם

הבנתי שהיא היתה מדהימה

למעלה