ויוה יצאו שוב פעם שקרנים

Renat Zeitune

New member
ויוה יצאו שוב פעם שקרנים

ידעתי שהמחליפה היא ש.ח, בטח תשוקה וכח.

evglev1

Well-known member
מנהל
עכשיו אני בטוח שבחמש כוכבים רכשו מהתחלה 167 פרקים

והסיפור על כך שהם פנו לקנות את הגרסה המלאה, נועד לכך שהם ניצלו ש-120 פרקים של חמישה כוכבים הסתיימו בול ביום הסיום של מילה של כבוד, אז הם יצרו את מיצג השווא כאילו מביאים סדרה חדשה בסמוך למתחת לשמיים.

faery18

New member
זהו זה היה לי חשוד שגם מי זה מי וגם תשוקה וכח יחזרו רק לאתר

ולפי התשובה האחרונה של ויוה היה שקוף שהם לא יביאו חדשה.
בגדול מה שהם עשו זה הכי לא הוגן לשים את בובה פראית על משבצת של טלנובלות חדשות מבלי להביא לנו טלנובלה חדשה במשבצת אחרת. אבל מבחינתי זה טוב כי גם ככה לא היה לי זמן לראות עוד מקסיקנית. כל שנותר זה רק לקוות שאנשים בפייסבוק יפסיקו לבקש טלנובלות ישנות אחרת נראה שלוח השידורים של ויוה יהיה מורכב רק מהן
למרות שבובה פראית הגיעה בעיקר בגלל ההופעה של נטליה שבכלל לא התקיימה.

Dona Sonrisa

New member
אוף!!!! באמת?

אז אין טלנובלה חדשה??
איזה שקרנים !!!!!
כל כך חיכיתי לטלנובלה חדשה
איזה מגעילים!
למה לשקר???
אז היו אומרים מהתחלה שיהיו שלושה שידורים חוזרים
הייתה לי הרגשה שהם משקרים עוד מהימים שהם דחו טלנובלה חדשה שזה כנראה שקר כי הם לא רצו לשים טלנובלה חדשה והכל שקרים בגלל שאנשים כועסים על בובה פראית..
וזה שהם אמרו שתהיה טלנובלה חדשה וכל הזמן משכו את הזמן מבלי להודיע על מחליפה!
והנה עכשיו אמרו את האמת?
אין טלנובלה חדשה?!
בטח תשוקה וכוח?
איזה שקרנים ויוה!

evglev1

Well-known member
מנהל
זה היה ברור כשמש

למרות המחדל עם תשוקות, קלונגה לא מופיע רק פעם אחת בטלוויזיה. וגם עניין מי זה מי ותשוקה בכוח, שניהם רק באתר לא הגיוני, כפי שהדר כתבה, רק חבל שמכרו אשליות או כדורי הרגעה למאוכזבי העלייה מחדש של הבובה הפראית.

לדעתי השקר לא התבטא רק בתשובות לאופיר ורנת, אלא פרסום המחליפה של חמש כוכבים שכאילו עולה יחד עם מתחת לשמיים, בלי לציין במפורש שהיא במקום חמישה כוכבים, נועד כאילו ליצור מיצג שווא שטלנובלה חדשה וטלנובלה ישנה עולות במקום מילה של כבוד, והעובדה שחודשים הופיע באתר ויוה שחמש כוכבים 170 פרקים, ואז באופס חזרה ל-120, גורמת לי לחשוב שגם המאמץ שלהם לקנות את הגרסה המלאה שקר, 167 היו להם מהתחלה והם שיחקו עם זה כדי לטעון שכאילו הם עמדו לסיים אותה. לדעתי הגרסה הבינלאומית של חמישה כוכבים היא 167 פרקים וויוה סתם שיחקו אותה חכמים.

Don Nirtin

New member
טוב אחרי שגילינו שתשוקה וכוח היא המחליפה

אז נישאר עם מתחת לשמיים שעדיין לא ראיתי פרק מעבר לפרק 2, רוק סטאר
, והכוח לאהוב (שיש לי בעיה גדולה עם ריטיניה הזו שעושים ממנה יפה והיא לא, שעושים ממנה מדהימה והיא לא, ושהיא משחקת טוב אבל היא לא באמת שחקנית אלא סתם כדור מעצבן שבא לי לבעוט בה רוב הפרקים.)

Renat Zeitune

New member
בא לי לקלל שם את ויוה

אבל אז לא יסכימו לפרסם פוסטים שלי יותר.

למעלה