ויוה לה דיוה

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

שאלה../images/Emo55.gif

ג'וני דפ היה פעם בקליפ. איזה קליפ ושל מי? אני רוצה להוריד

Runaway Train

New member
נו בטחחחחחחחחחחח

קליפ מעולההה... רוב האנשים כאן לא מודעים לזה..:/ INTO THE GREAT WIDE OPEN השם במעורפל...בעע... TIM PETTY ,כן כן ...זה השם

wicked witch

New member
עוד שאלה על ג'וני...../images/Emo58.gif

החלטתי שבחופש הזה אני נותנת לעצמי משימה להשלים את הסרטים של ג'וני שעוד לא ראיתי. אז ראיתי את "ממעמקי הגיהנום" (כן, עד לפני היום לא ראיתי את זה ולא אין לי מושג למה!) בקיצור שראיתי שהוא מת נכנסתי לשוק+דיכאון. זאת הפעם הראשונה (חוץ מ"סיוט ברחוב אלם" שהיה די הומוריסטי) שראיתי את ג'וני מת בסרט! חוויה מאד לא נעימה! השאלה שלי היא.... באיזה עוד סרטים שלו הוא מת? כדי שאני אהיה מוכנה נפשית

Runaway Train

New member
הוא מת בעוד סרטים כן,אבל למהההה???

למה את צריכה לדעת בכלל? מה זה שווה?? רגע את רואה את הסרטים ר-ק בגלל שהוא שם?את באמת חושבת שהוא נמצא שם ליופי? את לא צריכה להיות מוכנה נפשית,סרט סרט ואת לא אמורה לדעת מה קורה! אבל אם בכל זאת תרצי לדעת..אני יגיד

מרי בל

New member
המלצות!

את חייבת לראותאת הסרט שאיפות של ג'וני דפ זהסרט פשוט מהמם וזה גם סיפור אמיתי אז בכלל...... היו זמנים במקסיקו טיפה התאכזבתי אבל עדיין סרט יפה והאיש שבכה זה פשוט סרט חובה!!! ויש עוד מלא אבל כשאני אשלים את כולם אני אמליץ גם עליהם :p} johnny depp!!!!!!!! orlando bloom!!!!! lindsay lohan!!!!!! MTV - i like

wicked witch

New member
אוקיי, תגובה לrunaway train ומרי בל

1) נראה לך שאני רואה סרטים שלו בגלל היופי שלו?! אם כן אז חבל, כי זה ההפך מהאמת. אני רואה את הסרטים שלו כי הם סרטים מיוחדים, כי אני נהנית מהמשחק שלו וכי אני מעריצה אותו ורוצה לראות את כל הסרטים שהוא השתתף בהם. אני לא עד כדי כך שטחית. אני לא אוהבת את ג'וני כי הוא יפה, אני אוהבת אותו כי הוא השחקן הכי מוכשר שראיתי אי פעם, ואני אוהבת את האישיות שלו (לפי מה שראיתי ושמעתי) מבחינתי הוא היה יכול להיות גם ממש ממש מזעזע וזה לא יה משנה לי. זה שהוא יפה זה סתם פלוס. ורציתי לדעת באיזה סרטים שלו הוא מת סתם כי זה סיקרן אותי. אבל לא משנה, אני אראה את מה שנשאר לי לראות ויגלה בעצמי. 2) ראיתי את הסרטים שהימלצת לי עליהם! אבל תודה רבה בכל זאת!!!
בהחלט סרטים מעולים אחד אחד. את היו זמנים במקסיקו לא ממש אהבתי האמת.. באמת היה קצת מאכזב.

למעלה