ויוה לה דיוה

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

Miss CB

New member
מנצלשת, שוב החומה-

אבל הפעם שאלה קטנטנה: למה הליריקס שכתובים בחוברת כל כך עקומים?? מילא חסרה פה מילה, שם מילה אחרת וכו', אבל למה במאת'ר למשל חסר בית שלם בחוברת הקטנה?

כי ווטרס שינה את המילים ברגע האחרון

לאחר שהעבירו כבר לדפוס את מה שהיה. זה קרה בכמה וכמה שירים.

bujored

New member
הליריקס המקורי של החומה נמצא ב..

הקלטת הדמו של התקליט הנ"ל תחת השם building the wall זה ממש מצחיק לשמוע את זה.. זה בעצם האלבום הראשוני שיצא כגירסת דמו. המילים ממש שונות בחלק מהשירים וווטרס מזייף בכמויות!

egg

New member
שמתי לב

שגם בדוגס, בקטע האחרון (who was...) יש אי התאמה מסויימת בין השיר לליריקס שבחוברת. חשבתי שזו סתם טעות עד עכשיו... אותו סיפור גם כאן, או שיש סיבה אחרת?

לא יודעת

מה שכן, השירים Dogs ו-Sheep מבוססים על שני קטעים שהלהקה חיברה עוד בשנת 1974, כאשר עבדו על השירים ל-Wish You Were Here. שני השירים נקראו במקור Raving and Drooling ו-You Gotta Be Crazy (שכחתי כרגע איזה מהם היה מה) והמילים שלהם היו שונות מהמוכר לנו מ-Animals. השירים לא נכנסו ל-Wish מסיבות שונות, ועובדו מחדש עבור Animals. העובדה שהם מיחזרו שירים ישנים לתקליט החדש, היה אחד הסימנים לסדקים הפנימיים בלהקה.

egg

New member
מעניין...

שני השמות מתאימים לדוגס... You gotta be crazy זה השורה הפותחת של דוגס, ו- raving and drooling זה תכונה שמתאימה יפה לכלבים...

natangold

New member
(מנצלש) אגב ליריקס

שמתם לב שבMONEY המילים IM ALLRIGHT JACK KEEP YOUR HANDS OFF OF MY STACK דומה לשיר שכתב הילד בסרט של החומה שהמורה מקריא אם מישהוא יודע על זה משהוא שיגיב למה זה ככה ואולי אני סתם מדמיין את זה

Miss CB

New member
הידעת../images/Emo35.gif

ג'ארלד סקארף, א.ק.א "א' אנימציה" בהחומה, היה גם א' אנימציה ב"הרקולס" של דיסני?? Ohh, And it makes me wonder...

CaerBannog

New member
דווקא לא יותר.

א. צריך כסף. ב. למה לא? אני הייתי מת לעבוד כאנימטור, לא ממש משנה איפה, עדיף מלמכור נקניקיות.

למעלה