ויוה לה מוזיק

ויוה לה מוזיק../images/Emo66.gif

שמתי לב למשהו מאוד מוזר... אנחנו לא יודעים שום דבר על היחס של הדמויות ברקיע למוזיקה! (בשוק). אני לא זוכרת שום פרק שבו הם שמעו מוזיקה או דיברו על הטעם שלהם או משהו בסגנון...חוץ מהפרק שג'ון מנסה להסביר לסיימון , אני חושבת מה זה ראפ (או משהו כזה) נראה לי באותו פרק לוסי גם קנתה אלבום או משהו . א ועוד פרק שבו רותי רצתה ללכת להופעה של (והתלבשה נורא מעניין..) בעקרון זה כן טיפה התעסקות במוזיקה, אבל בא לי שרשור על מוזיקה.
איזה סגנון, אמנים, לדעתכם שומעות הדמויות ברקיע?
ומה אתם אוהבים לשמוע??
מישהו מנגן על משהו?

Just a Kid 3

New member
נמנמ

איזה סגנון, אמנים, לדעתכם שומעות הדמויות ברקיע? לוידעת... בפרק שהיה אחרי שמרי עזבה אריק סיפר משהו על זמר שנהרג וכולם חשבו שזה היה בגלל שהוא היה על סמים או משהו, ואריק כל הזמן ניגן ושר את השירים שלו. ומה אתם אוהבים לשמוע?? אממ... גוד שארלוט, מארון 5, מסט, סימפל ]לאן, BSB (הם חזרו!!!) מישהו מנגן על משהו? פעם למדתי לנגן על אורגן... אני עדיין מנגנת קצת, אבל אין מי שילמד אותי אז אני גרועה בינתיים.

Just a Kid 3

New member
*מתחליה לצחוק*

*נופלת מהכיסא* *מתגלגלת מצחוק על הרצפה* *מנסה להרגע* *לא מצליחה* *מנסה שוב* *מנסה לשבת על הכיסא* *ממשיכה לצחוק* *נופלת שוב מהכיסא*

אני..../images/Emo29.gif

אמממ...אני זוכרת את הפרק עם סיימון והראפ ואת אריק מנגן בגיטרה ושר את השיר של הזמר הזה.. היה גם פרק שראו בהתחלה כל אחד עושה משו בבוקר(נראה לי היום הראשון של הלימודים)והיה מוזיקה בברקע וכל אחד כזה עשה משו(אני זוכרת את לוסי מוציאה בגדים מהארון ורואים אותה שרה ואת מרי על המיטה עם הפיג'מה שמראים את הקטע הזה גם בהתחלה של התוכנית..או הראו לפחות|אפרת שיודעת שאף אחת לא מבינה על מה היא מדברת
|) אני אוהבת ישראלי בעיקר.ואני לא יודעת לנגן על כלום.פעם למדתי על פסנתר ואורגנית אבל לא גיליתי חוש מוסיקלי בכלל
אבל הייתי רוצה ללמוד לנגן על גיטרה.

faina s

New member
עונה

איזה סגנון, אמנים, לדעתכם שומעות הדמויות ברקיע? - לא יודעת אולי ל השירים שלפעמים מדברים עליהם בסדרה כמו בפרק על הזמר והפרק על הלהקה שרותי רצתה ללכת ומה אתם אוהבים לשמוע?? כל מני- בלו BSB ועוד הרבה כעיקרון אם אני שומעת שיר שאני אוהבת אני שומעת אותו מישהו מנגן על משהו? -גיטרה

למעלה