||ויוה לה פרנס?? |מטוס

dirty magic315

New member
||ויוה לה פרנס?? |מטוס

טוב שלום אף פעם לא הייתי פה.. נעים מאוד וכו' :) רציתי לשאול שאלה מהותית |פיצה איך מתמודדים עם צרפתים שאצלהם לא נהוג ואף מעליב להשאיר טיפ למלצר?? לא רק שהם הכי נודניקים בעולם הם משאירים במקרה הטוב שקל וחצי על חשבון של 200. מה עושים? בתודה מראש.

get well

New member
מעירים להם על זה כמו לכל לקוח אחר!!

מצידי שיהיו סינים.. 10% לפחות שישאירו..

דווקא היו לי לקוחות צרפתים נחמדים

ממש לא מזמן היה לי שולחן של משפחת תיירים מצרפת, שבקושי דיברו אנגלית אמנם אבל היו מאוד נחמדים והשאירו טיפ (אמנם לא נדיב במיוחד, אבל השאירו) ובמקרה אחר היה לי לקוח צרפתי דתי מקסים שבא עם משפחתו המורחבת (כנראה מדובר בעולה מצרפת), שהשאיר לי טיפ חבל על הזמן. חוץ מזה, יכול להיות שיש צרפתים נודניקים, אבל הישראלים לוקחים אותם בסקרים עולמיים כלקוח הכי מעצבן, גס רוח וקמצן. וזה מבוסס.

הצרפתים מתחלקים לשניים

יש את הקמצנים שיביאו לכם בדיוק או יבקשו עודף (גם אם זה של שישים...) אבל יש ת'צרפתים שישאירו לכם טיפ טיפ. ולכו תדעו איך לזהות אותם... לי יש שיטה טובה לקבל טיפ מהקמצנים שבינהם... אם הם תיירים שבכל מקרה לא מבינים את הפירוט (שכתוב בעברית), אני פשוט מוסיפה להם דרך המחשב 12% שירות אוטומטית ומסמנת בכל מקרה "לא כולל שירות"... אסור אבל... מה לעשות?

נו,כשהם נחמדים זה הכי נורא

כי זה נותן לך איזושהי תקווה ובסוף-כלום. ומילא הם לא היו תופסים מקום אבל כשיש לי מעט שולחנות הדבר הכי מבאס בעולם זה שפתאום יושבים לי 3 צרפתים על 2 שולחנות ומזמינים אספרסו דיאט קולה לימון וטוניק(תמיד זה כך!) גם אם הם ישאירו 10% זה יהיה איזה 3 שקלים אחרי שהם תפסו לי לשעה חצי איזור. עוד בעיה היא גם הכוסות מים שלהם-על כל אספרסו הם שותים איזה 2 קנקני מים. בקיצור-המון עבודה על כלום כסף

למעלה