../images/Emo105.gif ק-ר-פ-ד-ה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif
ואגב, כשאתם הולכים לשם תקפידו לבקש יין חם או סיידר חם. אין להם את זה בתפריט, אבל אם כולנו נבקש הם יישברו ויכניסו את זה (ואז מאי תהיה מרוצה, ואז כולנו נהיה מרוצים). ועד אז, אם אתם רוצים להיות מוכנים לחורף, שפכו בקבוק יין אדום (הפשוט של סגל מושלם לצורך זה) לסיר קטן, חממו על אש בינונית עם שני מקלות קינמון, 3 ראשי ציפורן, רצועה של קליפת תפוז ותפוח עץ קטן, חתוך לקוביות. הקפידו לכסות את הסיר כל הזמן, ולכבות את האש שניה לפני שזה רותח. אחרת כל האלכוהול יתאדה ויברח. ניתן לחזק את זה (אחרי שזה רתח) בקצת ברנדי, אבל לא חייבים. כשהיין מוכן למזוג אותו לספלי זכוכית עבים ולשתות מול האח הבוערת / החלון שטוף הגשם / "הנסיכה הקסומה" ב-DVD.