ויוה לה קרפדה

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
ויוה לה קרפדה

היום קפצתי לראות את המקום, והוא ממש מקסים, שתיתי כהרגלי חצי ליטר טובורג, ועקב זה שלא שתיתי הרבה זמן השתכרתי כהוגן... בכל אופן אהבתי את המקום והיו שם הרבה חמודים

Yaniv-DC

New member
רק שתבינו את השפעות הקמפרי

ממרחק של 6200 מייל אנשים (אני כמובן) התחילו לקרוא למקום הזה קרפדה. אפילו כשהמלצתי לחברי על המקום בעקבות תאוריו של ICU (שאמרו מקום חביב, אבל מכאן ועד ההשתפכויות שהיו בפורום המרחק לא קטן) אמרתי להם שלמקום קוראים הקרפדה. ורק מנהלת הפורום הצנונית (והחולה - יש לך חודש להבריא מותק!) אמרה לי שאסור לי לקרוא למקום הזה ככה ושקמפרי ישקבל מכות. אז נה נה בננה - קרפדה על אפך ועל חמתך! ויש עוד משהו שאני נורא נורא רוצה לספר לכם עליו אבל אני צריך להתאפק עד כמה דקות לפני "רואים עולם" של יום ראשון הבא, האחד בדצמבר. אז אני אתאפק. גריטינגז, יניב

Liroy25

New member
מי הולך להרביץ לקמפרי??

הלו!! להרגע שם כולם!! לפני שלירוי מביא את כל החבר´ה מחולון ויעשה לכם דיסקו!!

חולון אמרת? ../images/Emo3.gif

עוגי לא מסתבך... :-{ מה קורה פה בפורום הזה? כולם חיב"רים? ("זה מצויין - זה רמת-גן")

campari

New member
../images/Emo105.gif ק-ר-פ-ד-ה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

ואגב, כשאתם הולכים לשם תקפידו לבקש יין חם או סיידר חם. אין להם את זה בתפריט, אבל אם כולנו נבקש הם יישברו ויכניסו את זה (ואז מאי תהיה מרוצה, ואז כולנו נהיה מרוצים). ועד אז, אם אתם רוצים להיות מוכנים לחורף, שפכו בקבוק יין אדום (הפשוט של סגל מושלם לצורך זה) לסיר קטן, חממו על אש בינונית עם שני מקלות קינמון, 3 ראשי ציפורן, רצועה של קליפת תפוז ותפוח עץ קטן, חתוך לקוביות. הקפידו לכסות את הסיר כל הזמן, ולכבות את האש שניה לפני שזה רותח. אחרת כל האלכוהול יתאדה ויברח. ניתן לחזק את זה (אחרי שזה רתח) בקצת ברנדי, אבל לא חייבים. כשהיין מוכן למזוג אותו לספלי זכוכית עבים ולשתות מול האח הבוערת / החלון שטוף הגשם / "הנסיכה הקסומה" ב-DVD.

Revolution kid

New member
יאו, זה נשמע טוב../images/Emo70.gif

אבל מה זה "שניה לפני שזה רותח"
איך מזהים את אותה שניה

.m

New member
אוי קמפארי, קמפארי...

גם דואג לי לסיידר חם ב"קרפה", גם מוסיף מתכון ליין חם בייתי (תחליף לקטינים - להמיר את היין בפחית סיידר הגליל צלול), וגם הנסיכה הקסומה ב-DVD... אם אי פעם תחליט לחזור לנשים, אני שלך
mai

campari

New member
לא בטוח שאני יכול לבנות על זה...

אולי את רק בהזיות מהחום

ELP

New member
נ.ב

הייתי בקרפדה כדי לחגוג את תהפטרותי מהעבודה, הידד אני שוב מובטל

ELP

New member
../images/Emo6.gif כן... 3 שבועות

אני מתחיל בקרוב קורס ברמנים ואולי תראו אותי מפזז באחד הברים מתישהוא.

למעלה