ויוה פרסמו רמזים בסטורי שלהם בפייסבוק ובטיק טוק שלהם

Hadar 169

Active member
המחליפה של מישהו צופה בך היא אכן טלוויסה.

המחליפה של מישהו צופה בך היא...

בלב הסערה.
שמחה בשבילך שהמקסיקניות חוזרות גם לוינטג'!|שמח|זו כבר המקסיקנית השלישית שמגיעה לערוצים|זורו||כתר|
בלב הסערה זכורה לי ממש לטובה טלנובלה מושקעת(y)

lili1992

Active member
מצד אחד, התאכזבתי כי זו לא סדרה שחיכיתי לה.
מצד שני, אני שמחה שהמקסיקניות חזרו גם לויוה וינטג', זו התחלה טובה.
לסדרה יש 122 פרקים, שזה אורך בינוני, אז היא תסתיים תוך חצי שנה בערך, ונקווה שגם אותה תחליף מקסיקנית.
הסדרות המקסיקניות ה"ישנות" של טלוויסה ששודרו עד היום:
המתחזה - עם פרננדו קולונגה וגבריאלה ספניק
חבקי אותי חזק - עם פרננדו קולונגה
רובי
כישוף - עם ויליאם לוי
אהבה מנצחת - עם ויליאם לוי
בלב הסערה - עם ויליאם לוי |חדש|

(מקווה שלא שכחתי).
אז בעצם כל הסדרות שויליאם לוי שיחק בהן ושודרו בארץ, חזרו לויוה וינטג' מלבד תשוקות, שם הוא הדמות המשנית,
האח של קמילה, הראשית, והשחקן הראשי הוא פרננדו קולונגה.
אבל ברור שויוה לאו דווקא בוחרים ככה מה לשדר, אם כי יש תקווה!

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
לסדרה יש 122 פרקים, שזה אורך בינוני, אז היא תסתיים תוך חצי שנה בערך, ונקווה שגם אותה תחליף מקסיקנית.
רובי
כישוף - עם ויליאם לוי
בלב הסערה - עם ויליאם לוי

(מקווה שלא שכחתי).
אז בעצם כל הסדרות שויליאם לוי שיחק בהן ושודרו בארץ, חזרו לויוה וינטג' מלבד תשוקות, שם הוא הדמות המשנית,
ויוה כתבו באינסטגרם ראשון עד רביעי, מקווה שזאת טעות שהם התבלבלו עם השידור הראשון בויוה פלוס או עם כך שזה בויוה וינטג' ולא בויוה פרימיום, אבל אם אכן מתכוונים לעשות משבצת/משבצות שבועית/שבועיות בויוה וינטג' כמו בפרימיום מצד אחד זה ייקח 8 חודשים ולא חצי שנה, אבל מצד שני אם פינו משבצת שבועית בוינטג' אולי סוף סוף יהיה וינטג' קוריאני.

Hadar 169

Active member
רובי
כישוף - עם ויליאם לוי
בלב הסערה - עם ויליאם לוי

(מקווה שלא שכחתי).
זה נכון ויוה אוהבים את פרננדו ויליאם וסבסטיאן חח:p|כתר|אין ספק שגם זה מתבטא בבחירות שלהם(y)

evglev1

Well-known member
מנהל
זה נכון ויוה אוהבים את פרננדו ויליאם וסבסטיאן חח:p|כתר|אין ספק שגם זה מתבטא בבחירות שלהם(y)
אבל נראה שהם פחות מתייחסים למשניים כי למעשה כל מה שהיה להם לספר על אהבה מנצחת זה שהיא של ויליאם לוי וגם בפרומו יש רק את ויליאם לוי ומאיטה פרוני, ואין לו את ויקטוריה רופו, לא את דניאלה רומו, לא את אוסבלדו ריוס והכוכבים לא מוזכרים באף כתבה של ויוה על הנושא בזמנו. גם גם בבלב הסערה רק ויליאם לוי ושום אזכור לססר אבורה, דניאלה רומו, איוון סנצ'ס וגם הפרומו שאגב מהשידור השני שלה שמנראה שמאז הפרומו החדש שהכינו לעמק התשוקות מביאים את הפרומואים הישנים כשהסדרות שודרו בויוה או בויוה פלוס גם כשהן מגיעות לוינטג', כך גם במלאך ושטן ושדרות ברזיל היה בדיוק אותו הפרומו כמו ככשודרו בויוה הרגיל, עכשיו גם בלב הסערה, במישהו צופה בך דומה. אה בעצם באני צועני שהייתה ממש מזמן הכינו פרומו חדש וכך גם בחיים גנובים. אבל גם ברוזן הזכירו רק את קלונגה ואנה ברנדה, כך שלא נראה שיספרו את סבסטיאן רולי וויליאם לוי בפרומו של תשוקות, אבל גם קלונגה מספיק בשביל שידור.

מעניין אם שדרות ברזיל תוחלף בברזילאית או מקסיקנית או ז'אנר אחר. כי אמנם במשבצת הזאת שודרו ברצף הדרך להודו וטרה נוסטרה אבל בין טרה נוסטרה לשדרות ברזיל, שודרה מלאך ושטן של טלמונדו וגם לפני הדרך להודו שודרה בויונטג' רק האחד במשבצת מיוחדת של שני פרקים ביום. כך שאין מחויבות למשבצת ברזילאית נוסטלגית. אבל מצד שני שלוש מתוך 4 האחרונות במשבצת היו ברזילאיות.

lili1992

Active member
אני מחכה לראות מה יקרה כשהם "ימצו" את הסדרות של ויליאם (אנחנו כמעט שם).
המאגר ממנו הם יכולים לבחור הוא גדול, לכאורה.
האם הם ימשיכו לבחור לפי שחקן/שחקנית אט לפי מידת פופולריות?
מבחינת פרננדו קולונגה, נותרו לא מעט סדרות שלו: מריה מריה, אזמרלדה, לעולם לא אשכחך, אהבת אמת, הזר, תשוקות, מחר ולתמיד ואשת הברזל (לא יודעת אם תשוקה וכוח כבר נחשבת נוסטלגיה).

וגם אני אשמח למשבצת קוריאנית!

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מחכה לראות מה יקרה כשהם "ימצו" את הסדרות של ויליאם (אנחנו כמעט שם).
המאגר ממנו הם יכולים לבחור הוא גדול, לכאורה.
האם הם ימשיכו לבחור לפי שחקן/שחקנית אט לפי מידת פופולריות?
מבחינת פרננדו קולונגה, נותרו לא מעט סדרות שלו: מריה מריה, אזמרלדה, לעולם לא אשכחך, אהבת אמת, הזר, תשוקות, מחר ולתמיד ואשת הברזל (לא יודעת אם תשוקה וכוח כבר נחשבת נוסטלגיה).

וגם אני אשמח למשבצת קוריאנית!
ויליאם לוי די מיצה את עצמו בלב הסערה היא האחרונה מאלה ששודרו שבה היה ראשי וכמשני היה בתשוקות וברק אתה ומאז סודות של אהבה לא שודרה ולא חזרה אף וונצואלית, כך שכנראה המשטר של צ'אבס עשה את שלו וויוה לא יכולים לרכוש מוונצואלה אם כי לא ברור איך צ'אבס ודמורו קשורים לוונצואליות שצולמו במיאמי כמו חתולה פראית, סוד של אהבה, לוסיה שלי ורק אתה, אבל בניגוד לחידוש הז'אנר הקולומביאני גם הטהור וגם של שיתוף פעולה מחודש של טלמונדו וקולומביה בקפה בניחוח אישה החדש, תשוקת הנצים 2, וכנראה ברוח הנקמה בערוצי הדרמות הספרדיות שהחליפו את וואמוס, מוונצואלה לא חודש לא השיתוף עם ארה"ב ולא הוונצואליות המקוריות וגם לא הגיע אף וינטג' וונצואלי בניגוד לקולומביאניות שדי פתחו את הוינטג' עם אני בטי המכוערת המקורית וקפה בניחוח אישה המקורי. אז לסיכום לויליאם לוי נראה שנשאר רק תשוקות, אלא אם קפה בניחוח אישה החדש כבר מספיק ישנה כדי להגיע לוינטג'.

למעלה