ויזה אוכלים לחם חינם

ויזה אוכלים לחם חינם

1. פניתי לויזה וביקשתי להעביר נקודות מכרטיס ישן לכרטיס חדש. הם חייבו ב"דמי טיפול" גם את הכרטיס הישן וגם את הכרטיס החדש, ואת הנקודות לא העבירו. פניתי אליהם שוב והודעתי להם שהם חייבו בדמי טיפול ואת הנקודות לא העבירו. בתגובה הם חייבו שוב את הכרטיס בדמי טיפול! 2. בקשר לראשי מדפסות, קניתי תואם לראש מדפסת (ממולא מחדש) והתואם לא פעל. ניסיתי שוב את המקורי והמקורי פעל.

dundybar

New member
לגבי הדיו

זה לא אומר כלום. אני נתקלתי גם בלא מעט מקוריים שלא עבדו. מה שלא עובד - - - - מחליפים !

avielss

New member
נו...וחשבתי שרק אני בעייתי

הייתי לקוח של בנק לאומי ועברתי לבנק אחר בבנק לאומי צברתי נקודות (והרבה.....) וויזה בשום פנים ואופן לא היתה מוכנה לתת לי לממש את הנקודות וההטבות וזאת מהסיבה שביטלתי כרטיס וביטול כרטיס מבחינתם הינו ביטול ההטבה (מה הקשר את הרכישות ביצעתי....????). כשנסגרה ויזה אלפא והניהול עבר לויזה כ א ל נותרו בחובתי 450 נקודות (שוות ערך ל10 ש"ח בערך) קיבלתי כרטיס ויזה כאל רגיל והפלא ופלא החיוב של הנקודות נשאר כלומר כשהלקוח בחובה לא שוכחים לגבות את ה"חוב" כשלקוח בזכות "נמחקות " הנקודות התקשרתי התלונתי ויוקקקקק. מתחילים לחיות חכם ויזה חרטא

esti_prikit

New member
לגבי ראשי דיו- הפתרון-

במיוחד לכאלו שמולאו מחדש, אבל גם לראש דיו חדש בבית שמשום מה הפסיק לעבוד בדרך כלל הבעיה היא שהנקבים הזעירים בקרטריג´ נסתמו בדיו שהתייבש, מכניסים את הקרטריג´ למיים פושרים (רק את הקצה שמשם יוצא הדיו)לכמה שניות, מנגבים בעדינות והקרטריג´ כמו חדש. מנסיון, עובד 10. חבל על הכסף של החדשים, הממולאים לא פחות טובים (אני עובדת עם אלו של אפיק הרבה זמן ומאוד מרוצה)

למעלה