ויזה כאל -- בעיה לקבל אישור

rdavid

New member
ויזה כאל -- בעיה לקבל אישור

הוצאתי כרטיס אשראי ויזה כאל כדי להנות ממבצע בקניית רכב -- 30,000ש"ח ב-12 תשלומים ללא ריבית או הצמדה. חשבון הבנק שלי מתנהל בבנק הפועלים. ויזה כאל מתקשר לבנק לקבל אישור, והבנק מאשר, אבל ויזה כאל דורש התחייבות בכתב מהבנק -- והבנק טוען שאין כזה דבר!!! איך אני יוצא מזה?

avielss

New member
אם הבנק היה מנפיק את

הויזה סביר היה להניח שההתחיבות לא היתה נדרשת. 3 האפשרויות הן או שתפנה למפקח על הבנקים או שתפתח חשבון באחד הבנקים המנפיקים ולהעביר אליהם בטחונות (הבינלאומי ודיסקונט) או שתבקש מהבנק להנפיק עבורך ויזה כ א ל (אין לו אפשרות לסרב כל עוד אתה עומד בקריטריונים)

odedg

New member
אישורים

שווה טכדאי לבדוק את העניין ביסודיות, ולפנות במקביל גם בכתב. בכל מקרה יש טעם תמיד לבדוק גם באותיות הקטנות, ההסכמים כליהם אתם חתומים

parprit

New member
ויזה כאל

אני לא מכירה את בנק הפועלים, מעולם לא עבדתי איתו ואין סיכוי בעולם שאתחיל לעבוד איתו. אבל הם "כאילו" לא מוכנים להתחייב לחברה, שהם יכבדו את ההתחייבות שלך במקרה שאולי לא יהיה לך כסף בחשבון. זה נשמע לי מוזר כי עד כמה שאני יודעת, הבנק תמיד מכסה את הסכום בכרטיס האשראי.(במקרה של חוסר כיסוי- הבנק "בולע" או "מבטל" את כרטיס האשראי). אם אתה לקוח "טוב" של הבנק ולא לקוח "בעייתי". אין שום סיבה שהם לא יאשרו התחייבות בכתב.

למעלה