ויזה להודו

gabylevy2003

New member
ויזה להודו

(פרסמתי את השאלה גם בפורום המזרח הרחוק...) מה אני אמור לעשות אם אני יוצא מהארץ כחצי שנה לפני שאני מתכנן להגיע להודו? (אני מפחד שעד שאני אגיע לשם הויזה שלי כבר לא תהיה בתוקף, או שלא ישאר לי מספיק זמן בשביל הטיול שלי - חצי שנה) יש אפשרות להוציא את הויזה לתקופה ארוכה יותר משנה? יש אפשרות להוציא ויזה להודו כשאני שוהה בדרום אמריקה? אם כן: זה אמור לעלות לי בערך אותו הדבר כמו בארץ? היא תקפה לאותו פרק הזמן כמו בארץ? יש עם זה בעייתיות כלשהי?

למה לא לפנות ישר למקור הרשמי?

כתובת נציגות הודו בישראל: הירקון 140 ת"א ט"ל:03-5291999 דרך אגב מהיכן אתה תגיע להודו? יש עוד ארצות שבהן תוכל להוציא ויזה להודו כמו נפאל לדוגמה... בקשר לדרום אמריקה אני לא כל כך בטוח אבל שוב רק להרים טלפון וכל התשובות יהיו לפניך... ערב טוב

shocron

New member
ויזה להודו

חצי שנה 200 שח שנה 300 שח אם מוציאים לשנה צריך לצאת ולחזור אחרי חצי שנה רק בשביל החותמת בד"כ עושים את זה בנפאל ויזה להודו אפשר להוציא בכל מדינה כמעט וזה עולה אןתן דבר כמעט בכל מקום דק שאזרחים אמריקאים משלמיפ פי כמה מאיתנו לא זוכר פי כמה בדיוק שאר אזרחי העולם (לא כולל נפלים ושות) משלמים אותו דבר לקיצור בתור מי שאיבד חודשיים מהויזה להודו תוך טיול בסרי לנקה סע לטייל כשאתה מחליט שאתה טס להודו תוציא ויזה ולא לפני

למעלה