ויזה ליפן

Aus wizard

New member
ויזה ליפן

אני מגיע ל 48 שעות ליפן האם בעלי דרכון ישראלי צריכים ויזה ליפן? אם כן, האם אפשר לקבל אותה בכניסה או שצריך לבקש מראש בשגרירות יפן?

Tonjin

New member
לא צריך וויזה, צריך מזומן והסבר טוב

ללמה אתה רוצה להכנס (רצוי להכין תוכנית טיול וכתובת של מלון, גם אם זה ל48 שעות מראש)... תודות לחברינו הבאסטונרים קיים סיכוי שיקשו עליך את הכניסה, להכין תשובות מראש ולהיות סבלני ומנומס כדאי מאד.. סה"כ אין סיבה ממשית שלא יתנו לך להכנס..

Aus wizard

New member
תודה ועוד שאלה

כמה מזומן צריך? האם כרטיסי אשראי יספקו אותם? אגב 'חברינו' הבאסטונרים עושים שם רע לישראל ביותר מידי מקומות בעולם, הם צרה גם באוסטרליה שממנה אני מגיע לטוקיו, הגיע הזמן שיסבירו לבחורינו הצעירים בישראל שעל ויזת תייר מטיילים ולא עובדים או עושים קומבינות לא חוקיות שפוגעות בסופו של דבר בישראלים אחרים שכן מכבדים את החוקים במדינות אליהם הם מגיעים.

Tonjin

New member
לא יודע על כמה מזומן עומדות הדרישות

כיום, נראה לי שבמידה ויש לך כרטיס יציאה ל48 שעות אח"כ וכרטיס אשראי מכובד להציג לא יעשו לך בעיות... שוב, העיקר הוא לעשות רושם טוב,להיות מנומס ומסודר (את החולצה של ילדים טובים הולכים לגן-עדן וילדים רעים הולכים לאמסטרדם תשאיר בבית (-:) ולהכין תשובות מראש.. אם יש לך ישראלים שאתה לא מכיר על הטיסה תשתדל לא לחצות את ביקורת הדרכונים יחד איתם.. מן הסתם יהיה מי שיעיר שאני מגזים, זה יהיה מן הסתם אדם מקבוצת-גיל מבוגרת יותר, אולי מטופל במשפחה וילדים ועם ויזה מסודרת בדרכון מטעם מקום העבודה... אם אתה אתה עונה על פרופיל מעט שונה, כדאי להתכונן מראש (זה כמובן לא אומר שכל סוכני האימיגרשיין ונשותיהם יתנפלו עליך בנמל-התעופה, אבל זה אומר שיש סיכוי די סביר שיקשו עליך מעט את הכניסה).. שוב, גם לאחר כל-זאת - אין סיבה שלא יתנו לך להכנס.. אבל אם אתה צעיר ועם לוּק שעלול להתפרש איכשהו כשל תרמילאי או מהגר לא-חוקי בפוטנצייה ובמיוחד אם אתה מחזיק דרכון ישראלי אתה עלול להתקל בתשאול מיוחד..

למעלה