ויזה ללאוס בגבול...

רלו

New member
ויזה ללאוס בגבול...

שלום רב! רצינו לטעום מלאוס למשך שבוע - שבוע וחצי. בתשובה שקיבלתי בפורום אחר נאמר לי לגבי קבלת ויזות לשבועיים בגבול את הדברים הבאים: "אסור בתכלית האיסור לסמוך על קבלת ויזה בגבול, אלא אם כן מגיעים בטיסה (כי המדיניות שלהם לגבי ויזה בגבול קרקעי זה: "אולי ניתן היום ויזות?""נראה לך?""האמת שלא בא לי היום..." טוב, אז לא ניתן". הקיצור - אי אפשר לדעת..." אז מה לעשות? ללכת על בטוח ולחכות בתחילת הטיול המתנה מיותרת של 3 ימים לויזה בבנקוק? או שלוותר על ה Speed Boat ולקחת טיסה מצ´ינג מאי ללאוס וכך גם לקבל ויזה לזמן קצר? תודה, רלו (עוד 17 יום בתאילנד...)

RBO

New member
ויזות ללאוס בגבול

אני עברתי את הגבול מתאילנד ללאוס בלי שום בעיה בצפון (ליד הו-קסאי) הייתי צריך רק לחכות שעה כדי שיפתחו את המסוף ועוד רבע שעה לסירה שתיקח אותי לצד השני של המקונג - בקיצור - לא בעיה...

aviron

New member
מותר בתכלית המותר

קלי-קלות: אתה מגיע לאחד ממעברי הגבול בין תאילנד ללאוס: נונג-קאי שבמשולש הברקת´ ליד העיר אובון (מעבר זה סמוך לבירת לאוס), או לצ´יאנג קונג שנימצאת 2.5 שעות נסיעה מהעיר ציאנג ראי עובר תהליך יציאה במשטרת הגירה התאית - מתאילנד, עובר בסירה ללאוס ומקבל (תמורת תשלום) ויזה לשבועיים ללאוס, בחזרתך לתאילנד תקבל מהתאיים ויזה לחודש.

למעלה