ויזה לסין

NooName0

New member
ויזה לסין

שלום
בעבר נסעתי לסין לפרק זמן קצר בלי ויזה בשליחות של העבודה (הוסבר לי על ידי המנהל והסוכן שלא צריך) בכל אופן כמובן לא נכנסתי ועוקבתי והוחזרתי בחזרה לארץ, שם במהלך כל הלחץ והאי נעימות הוחתמתי על מסמך בסינית שאינני יודע מה בדיוק כתוב בו וגם לא היה את מי לשאול שם (לא דיברו אנגלית),נלקח ממני הדרכון וכמובן נעשה העתק שלו.
לא נעים

אני מעוניין לנסוע לסין בינואר-פברואר הבאים לתקופה לא ארוכה וכמובן צריך ויזה לשם (למדתי על בשרי).
כרגע אין לי כרטיס טיסה ומלון מוזמנים אבל אני רוצה להנפיק ויזה כבר עכשיו כדי לא לתעסק עם זה בעתיד.

האם אני חייב כרטיס טיסה ומלון על מנת להנפיק ויזה?
האם בהגשת המסמכים לשגרירות לציין את המקרה שקרה לי?
יש במסמכים סעיף 3.3 :
Have you ever been refused a visa for China, or been refused entry into China?
וסעיף 3.6 מבקש פירוט.
האם יש לי מה לחשוש במהלך נסיון הוצאת הויזה לסין בשגרירות בארץ מבחינת זה שאני יכול להיות ברשימה השחורה שלהם?

אודה על העזרה ועל הפרטים

kogawa

New member
אין מה לחשוש

לך לשגרירות, תגיש בקשה, ענה על הסעיף שסורבת בעבר (יש בסין כבר מחשבים והם יודעים) ותקווה שהויזה תתקבל. אם לא סע ליעד אחר. אף אחד בפורום לא מחליף את שיקול דעתו של פקיד בשגרירות סין. ולא צריך לויזה כלום חוץ מלמלא, תמונות וכסף.

NooName0

New member
תודה על ההבהרה

האם סטטוס העסקה כלומר מועסק או מובטל או סטודנט וכו' משפיע על קבלת הויזה.
אני כרגע לא עובד ולכן רוצה לנסוע לחופש, האם זה מאוד קריטי בתהליך קבלת ויזה מול סין?
אני שואל בעצם האם מישהו ביקש ויזה וציין שהוא לא עובד ולא קיבל ויזה או שלא היו לו בעיות בשגרירות.

תודה

kogawa

New member
זה ממש לא מעניין אותם

הם לא חוששים שתלך לעבוד שם. ויזת תייר תקבל גם אם אתה חייב בשוק השחור. כל זמן שתשלם על הויזה ואתה לא ברשימה השחורה אליה קשה ביותר להיכנס (יש לי פרופסור אחד שהצליח להיכנס לרשימה זו אחרי שבכנסים רבים בעולם השמיץ את סין), אז תקבל את הויזה שלך בלי בעיות תוך 4 ימי עבודה.

NooName0

New member
תודה..ושמעתי על העניין הפולטי הזה באקדמיה.

אני לא חושב שאצלינו יותר טובים.

למעלה