ויזה לתאילנד - דחוף !!!!

oketz1

New member
ויזה לתאילנד - דחוף !!!!

חבר´ה - סיפורי הוא כזה : אני נוסע שבוע הבא לתאילנד , אבל יש לי בעיה קטנה. כרטיס הטיסה שלי הוא הלוך חזור לתקופה של חודש ויומיים אך כיוון שהתאילנדים כה נדיבים הם נותנים ויזה לחודש (30 יום) מה אני עושה במצב כזה ? האם להוציא עוד ויזה ? (בשביל היומיים) לא חבל על הכסף (100$) בשביל עוד ויזה ל30 יום . האם אין איזו דרך להאריך את הויזה שנותנים לי בתאילנד לעוד יומיים ? סוכן הנסיעות שלי אמר שאם אני לא אאריך את הויזה כאן בישראל אז יעשו לי בעיות בכניסה לבנגקוק אני חייב פיתרון דחוף !!! בתודה , עוקץ

אוקי אחי רק תירגע...

הכל יסתדר והכל יהיה בסדר.. אם אתה מתכנן לטייל בלאוס לא תהיה לך בעייה תיהיה בלאוס שבוע וכשתחזור תקבל עוד חודש ויזה לתאילנד במידה ואתה רוצה להיות כל החודש בתאילנד אז כנס לפה מקווה שעזרתי לך איש אל תדאג הכל יהיה בסדר. טוס ותהנה לך ברי

oketz1

New member
תודה רבה , שאלה נוספת

האם נכון מה שסוכן הנסיעות אמר לי שייתכן ואתקל בבעיות בכניסה לבנגקוק במידה וכרטיס החזרה שלי הוא מעבר ל- 30 יום ? ועוד משהו קטן נוסף - האם לפי מצב זה שפירטתי אוכל להיכנס לבנגקוק ולחדש את הויזה שם ? (כמה זה יעלה?)

לא כל כך נראה לי

אני למשל הגעתי לתאילנד מהודו עם כרטיס לכיוון אחד לא היה לי תאריך חזרה ובטח לא כרטיס וקיבלתי ויזה לחודש טיילתי בלאוס וכשחזרתי קיבלתי בגבול ויזה לעוד חודש כאן תמצא תשובה ופירוט לכל מה שקשור להארכת הויזה עוד שאלות???

למעלה