ויזה לתינוק יליד ישראל

קרעכצר

New member
ויזה לתינוק יליד ישראל

חיפשתי באתרים של ההגירה אבל אני לא בטוח מה הכי נכון ואפשרי: אישתי אמריקאית שלא גרה בארה״ב מספיק כדי להעביר אזרחות מיידית. ניתן לקבל לפי הסבא ואזרחנו ילד גדול יותר כבר בתהליך הזה. לי יש גרין קארד (דנדש) ואנחנו עוברים בקרוב ולארה״ב. האם צריך להוציא לתינוק ויזת תייר במצב כזה או לעשות ויזת הגירה אחרת ( ראיתי שיש כזה דבר k4 לא הבנתי אם זה רלוונטי למצב)? האם לבקש אזרחות במסלול של הסבא או לעבור ולאזרח שם?

התינוק כבר נולד? גרין קארד כבר הופעל?

מעל הכל: פנו לקונסוליה בשאלה, כנראה שגם אם תפנו ל uscis הם יחזירו אתכם לקונוסוליה.

לנו נולד תינוק לפני הראיון שלי בקונסוליה (גרין קארד ע״ב נישואין), ההנחיה שלהם היתה לפעול לאזרחות על פי חוק הסבא, וכיוון שהוא זכאי לאזרחות אז ויזת הגירה היא לא המסלול המתאים. לנו זה התאים כי טסנו איתו פעמיים לפני שעברנו לגור בארה״ב, אז בביקור השני הוא התאזרח.

אם כבר הפעלת את הגרין קארד או אפילו עברת את הראיון לפני הלידה, ייתכן ויוכלו להוציא עבורו תעודת נסיעה ואז את המעמד הסופי אתם מסדירים בארה״ב.

בכל מקרה, לא ניתן לאזרח תוך שימוש בחוק הסבא אם אתם כבר תושבי ארצות הברית, כי התהליך מיועד למי שגרים מחוץ לארה״ב, ובמהלכו מתבקשים גם לספק ראיות לתושבות מחוץ לישראל (שסותרות את ההוכחות למעבר לארה״ב, שהתבקשתם לספק עבור גרין קארד)

קרעכצר

New member
הי, לקח לי זמן לחזור לפורום לראות את התשובה. תודה!

בכל מקרה מידע טוב!
גרין קארד קיבלתי אבל לא הפעלתי לפני הלידה (עוד לא נכנסתי לארה״ב).
אבדוק את עניין תעודת הנסיעה.
&nbsp

למעלה