ויזה מהונג קונג לסין ועוד שאלה:

guanyin

New member
ויזה מהונג קונג לסין ועוד שאלה:

יש חדש בנוגע לויזות לחצי שנה או שנה? בפורום אחר מישהוא טוען שקיבל מייל מסוכן נסיעות (אתר הסוכנות הוא http://www.fbt-chinavisa.com.hk/ ) שאומר שהסינים שוב שינו את הנהלים, וכיום רק הם (מוזר, אבל שיהיה) יכולים לעשות ויזה ארוכה. מישהוא שמע או יודע? ועוד שאלה שאני לא ממש יודעת אם דוקא כאן יוכלו לענות, אבל אולי: אני מתכננת להיות פלוס מינוס חצי שנה בסין - ללמוד בהתחלה ולטייל אח"כ. אין לי (לפחות כרגע) כוונות לעבוד שם). לכן - האם יש טעם לפתוח חשבון בנק בסין? מה הפלוסים (מבחינת משיכת כספים, פלאפון, תשלום לדירה או ללימודים), ומה המינוסים (מבחינת לחתום על חוזה בשפה שאני לא מכירה, סגירת החשבון אח"כ אולי אפילו באיזור אחר לגמרי של סין, חיובים שונים או משונים, בירוקרטיה וכו')? תודה ושבוע מצויין!!!

אMור

New member
לגבי הויזה -

בכל מקרה את תגיעי להונג קונג עם ויזה 2 כניסות מהארץ. כשתהיי כאן, תסתדרי על ויזה ארוכת טווח. הנושא אינו חד-משמעי וככל שמדובר בסין, כסף יסדר הכל... עדיף לפתוח חשבון מקומי. 10 דקות יש לך חשבון ולא צריך אפילו סינית. יכולה להפקיד אפילו קוואי אחד ותקבלי DEBIT CARD איתו תוכלי למשוך כסף ולשלם בכל מקום. תפסיקי לדאוג כבר

guanyin

New member
מה? לא הבנתי!!!

קודם כל - אני פולניה=דודה דאגנית, ושום דבר לא יעזור נגד הגנים!!! חוצמזה - לגבי הויזה: כל הרעיון זה להגיע לה"ק ולהוציא שם ויזה ארוכה כך שאני אוכל לחסוך לעצמי כניסות ויציאות ובלאגנים ושטויות כשאני אהיה עם ויזת תיירים, או ויזת סטודנטים קצרה. אם אני אוציא ויזה בארץ, אני אוכל לטוס דרך תאילנד
ולחסוך לי ככה כמה מאות דולרים
שבשבילי זה המון!!! ממש ממש ממש חשוב לי לדעת לכן אם אפשר להוציא ויזה ארוכה בה"ק! אלה אם אני צריכה ויזה בסיסית כלשהיא מראש כדי להאריך אותה לויזת עסקים בה"ק, אבל זה נשמע לי כבר מוזר מדי... בכל מקרה - אם אתה במקרה שומע בשבוע שבועיים הקרובים על הקלות בויזה, תוכל לשלוח לי מסר? אני כבר צריכה לקנות כרטיס, וחייבת להחליט על יעד! ולגבי חשבון הבנק: את כל זה כבר ידעתי, השאלה היא מה החשבון נותן לי, אם אני לא עובדת ולא נכנס לי כסף סיני. ומה קורה כשאני עוזבת את סין - אם החשבון נשאר (כולל עמלות וירקות נלווים), או מה בדיוק? DON'T WORRY, BE HAPPY, בזמן שאני אשב במטבח הקר והחשוך...

אMור

New member
אם את בענין של ויזה מהארץ

הכי טוב יהיה להתקשר לשגרירות סין ולשאול אותם לגבי ויזה ארוכת טווח - קטונתי מלספק לך מידע רשמי. לגבי חשבון בנק - אין עמלות אם לא עושים פעולות, וגם על חלק מאלו אין גבייה - כך שאין לך מה לדאוג... ויתקן אותי סיני בעל ניסיון - כי אני לא סגור בכל מאת האחוזים על כך...

guanyin

New member
סבבה!

השגרירות בארץ לא היו אי פעם יותר מדי יעילים בנושאי שרות לקוחות, אבל קיבלתי מייל מהסוכנות שבלינק שאומר שהם יכולים לסדר את הויזה. אני רק מקווה שהם לא רמאים... וגם טוב לשמוע על חשבון הבנק! בקרוב אני אפגיז בשאלות אחרות, לא לדאוג!

אMור

New member
את חושבת שהתשובות בחינם?

זה יעלה לך... רק תבחרי במה - @ טחינה היונה @ קפה שחור עם הל @ אבקת מרק עוף @ מהדורות אוקטובר עד דצמבר 2005 של לאישה, מוניטין והעולם הזה
זהו לבינתיים... ייתכנו אפשרויות בחירה נוספות בקרוב. אז עכשיו תורי לא להבין. את מגיעה להונג קונג, או מנסה להימנע מכך?

guanyin

New member
וואו - בחירה קשה!

תשכח מקפה, על משקל אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך!
גם מגזינים, כאלה אמיתיים שאפשר לדפדף בהם בשרותים לא תראה בזמן הקרוב... אבל שמעתי שאתה עושה חומוס מצויין, אז...
ולגבי הונג-קונג - אני מתה להגיע לשם!!! אני לא מפסיקה לשמוע עד כמה היא מדהימה ומהממת ומקסימה ויפה, אבל אם אין אפשרות להוציא ויזה ארוכה, אז בגלל העלויות (ולהזכירך - אני מהתרמילאים המתכלבים) אני אולי אוותר עליה (הפעם). נכון היתה לך ולייסליה כתובת אימייל של סוכן שעושה ויזה? יש לכם אותה בשליפה?

אMור

New member
כמובן - בריאן כוכב עליון:

[email protected] לא לשכוח לכתוב לו שאת חברה של Ady from ShenZhen ותקבלי שירות מעולה - למרות שאני די סגור שגם אם לא תזכירי זאת - תזכי לרמה שווה של שירות - אבל אם אפשר - אז למה לא...

guanyin

New member
ויש תשובה

שלילית!
אז מה היתה התשובה החיובית שנתן סוכן אחר? קורה שסוכנויות בהונג-קונג מרמות אנשים? או שסתם זה מישהוא עם יותר קשרים, שבעזרת כסף יוכל להשיג את הלא מושג? לדעתך כדאי לסמוך על התשובה שלו ולנסות להוציא דרכו את הויזה הארוכה?

gao xing

New member
אי אפשר לקבל ויזה ארוכה בהונג קונג!

וזה לא ממש משנה לאיזה סוכן תפני שם- כולם יגידו לך אותו הדבר. עד להודעה חדשה (ואם תהיה בכלל) ישראלים לא זכאים לויזה ארוכה אלא אם כן מגישים בקשה לויזת עסקים או עבודה (כרוך בהרבה אישורים, הוצאות ובדיקות רפואיות). צרי איתי קשר במסר אישי!!

gao xing

New member
התקלת אותי!!

באמת שאין לי מושג אבל אם זה מעניין אותך באמת- אני אברר לך !

אני אמתין

עד אוקטובר שנה הבאה, שאז זה יעניין אותי. מה שאני יודע זה שלפני חודש הבוס שלי היה צריך לחדש את הויזה, וסירבו לתת לו מולטיפול, בגלל שהויזה להונג קונג נגמרה. הוא ניסה עם דרכון אמריקאי, וישראלי, וסורב בשניהם. רק כשחידשו לו את הויזה להונג קונג, נתנו לו מולטיפול לשנה.

למעלה