ויזה E-2 משפחתי? כל המשפחה אזרחי ארה"ב חוץ ממני.
שלום,
ההורים והאחים הקטנים קיבלו גרין דרך איחוד משפחות בזכות אחי הגדול שמתגורר שם עם אזרחות.
המצב שכרגע אני לבד בארץ ורווק.
5 מתוך 6 נפשות בארה"ב ואני מעוניין לחבור אליהם ולהתחיל את חיי בארה"ב (גרתי בשרלוט שנה על ויזת תייר).
אין הגיון בזה שאתחיל תהליך איחוד משפחות כי יקח לי מעל 10 שנים למיטב הבנתי לכן אני מחפש אלטרנטיבה ומיכוון שאני בכל מקרה מתכנן להיות עצמאי ולפתוח עסק חשבתי עם המשפחה על אופציה של עסק משפחתי ואוכל להכנס דרך E-2.
שאלתי היא, במידע שיש כאן בעלי נסיון בתחום (ידע או חוויה אישית):
1. האם זה אפשרי שהשותפים בעסק משפחה? האם הם חייבים להיות עם אזרחות או מספיק גרין קארד? במקרה הזה אוכל לפתוח עסק רק עם אחי.
2. האם אני מחוייב להיות בעלים של 51% מסך המניות בחברה?
3. האם יש דרישה ספציפית לחברה או ש LLC תספיק?
4. האם ההשקעה (אמרו לי 60 אלף דולר יספיק) כולה צריכה להיות שלי או אפשר לחלק את ההשקעה בין השותפים?
* יש לי אזרחות רומנית
שאלה למי שחושב שיש אפשרות יותר טובה:
מה האפשרות ומה הדרישות? (אני עצמאי בהייטק בארץ ללא תואר)
שלום,
ההורים והאחים הקטנים קיבלו גרין דרך איחוד משפחות בזכות אחי הגדול שמתגורר שם עם אזרחות.
המצב שכרגע אני לבד בארץ ורווק.
5 מתוך 6 נפשות בארה"ב ואני מעוניין לחבור אליהם ולהתחיל את חיי בארה"ב (גרתי בשרלוט שנה על ויזת תייר).
אין הגיון בזה שאתחיל תהליך איחוד משפחות כי יקח לי מעל 10 שנים למיטב הבנתי לכן אני מחפש אלטרנטיבה ומיכוון שאני בכל מקרה מתכנן להיות עצמאי ולפתוח עסק חשבתי עם המשפחה על אופציה של עסק משפחתי ואוכל להכנס דרך E-2.
שאלתי היא, במידע שיש כאן בעלי נסיון בתחום (ידע או חוויה אישית):
1. האם זה אפשרי שהשותפים בעסק משפחה? האם הם חייבים להיות עם אזרחות או מספיק גרין קארד? במקרה הזה אוכל לפתוח עסק רק עם אחי.
2. האם אני מחוייב להיות בעלים של 51% מסך המניות בחברה?
3. האם יש דרישה ספציפית לחברה או ש LLC תספיק?
4. האם ההשקעה (אמרו לי 60 אלף דולר יספיק) כולה צריכה להיות שלי או אפשר לחלק את ההשקעה בין השותפים?
* יש לי אזרחות רומנית
שאלה למי שחושב שיש אפשרות יותר טובה:
מה האפשרות ומה הדרישות? (אני עצמאי בהייטק בארץ ללא תואר)