ויזה

Amir5551

New member
ויזה

קראתי באתר השגרירות האמריקאית בארץ שניתן להשתמש בויזת התייר עוד פעם אחת אחרונה לאחר פקיעת תוקפה (בתום 10 השנים) ללא אישורים מיוחדים (פשוט להגיע עם הדרכון הישן לשדה התעופה) מישהו יכול לאמת?

Amir5551

New member
?????????

קראתי באתר השגרירות האמריקאית בארץ שניתן להשתמש בויזת התייר עוד פעם אחת אחרונה לאחר פקיעת תוקפה (בתום 10 השנים) ללא אישורים מיוחדים (פשוט להגיע עם הדרכון הישן לשדה התעופה) מישהו יכול לאמת? מישהו בטוח יודע אם הדבר נכון אז למה הוא\היא לא כותב\ת?

odedee

New member
למה?

אם היית מתייחס לתגובות לשאלות שלך, או אפילו אומר תודה, זה אולי היה עוזר לך לקבל תגובות על שאלות אחרות שלך.

Amir5551

New member
לעודד...

"הבנתי שמוציאים בשגרירות האמריקאית בת"א ,הייתי מעוניין בכתובת מדוייקת ,שעות וימי הקבלה או טלפון אם למישהו יש וכמו כן מידע בנוגע להליך במקום אני מגיע בתור חייל לקראת שחרור ,הבנתי שהדבר יאיץ את הליך קבלת הויזה ,אני לא אקבל אותה במקום נכון? כמה זמן אאלץ לחכות? והאם הדבר כרוך בעלויות נוספות מלבד תמונות הפספורט המיוחדות? בתודה מראש , אמיר" אם הנושא עדיין מעיק לך אז תודה בשנית...

Amir5551

New member
האנגלית שלי לא הכי חזקה אז..

אם מישהו יואיל בטובו לקרוא את הסעיף השלישי בלינק המצורף ולומר לי במה מדובר, אשמח... בתודה מראש , אמיר

odedee

New member
אתה לא הבנת את הכתוב.

ומאחר שאתה חייל זה לא נראה לי רלוונטי לך. הנה ההסבר. פעם ארה"ב נתנה ויזות לכל החיים. מתישהו בשנות ה90- הוחלט להפסיק זאת ומאז ניתנות ויזות תיירות ל10- שנים לכל היותר. מי שבדרכונו ויזה "לכל החיים" יכול היה להשתמש בה עד 10 שנים מיום שניתנה. כדי לא להכשיל אנשים שקיבלו פעם את הויזה לכל החיים ומאז השינוי לא נכנסו לארה"ב כך שאולי אינם יודעים על שינוי המדיניות, ארה"ב מסכימה להכניס אדם עם ויזה כזו פעם אחת אחרונה. לכן, מי שבדרכונו יש ויזה כזו בת 15 שנה נניח, ויגיע איתה לארה"ב, לא ישיבו את פניו ריקם אלא יאפשרו לו להכנס לארה"ב איתה פעם אחרונה, ויבטלו אותה בדרכון. אם ירצה להכנס שוב לארה"ב יצטרך להוציא ויזה חדשה. מקווה שזה ברור.

למעלה