ויזה

nobbba

New member
ויזה

אני צריך ויזה לכל מקום באתי למסגרת נפשית מסוימת והפסיקו קשר כי לא היתי מטופל אני צריך הכשר לחיי אף פעם לא אצליח להתמודד באופן עצמאי כי אולי אני מסוכן ואני הרי גם גבר נורא ואיום הסיבה שלעולם לא אחזור לשם היא לא רק שזרקו אותי ברגעים קשים אלא גם העובדה שכשבאתי לשם אחת העובדות עשתה פרצוף שפגע בי היא לא מבינה שהיא לא עובדת בבנק מסתבר מבט שאני לא אשכח אף פעם בענין הזה סיפור ששמעתי על חוטב עצים שנגמרו לו העצים בעיר והיה חייב ללכת ליער הבעיה שהיה שם אריה כשלא היה מה לאכול החליט ללכת כל יום זרק לאריה מעט אוכל והתקרב עד שנהיו חברים שאל האריה את החוטב איך איתי אמר לו החוטב בסדר אבל הדרך שאתה אוכל מגעילה עם השאגות וכל זה אחרי מספר ימים הגיע זמן הפרידה אמר האריה לאיש תקע לי גרזן במוח אמר החוטב מה פתאום הכריח אותו האריה תקע בו החוטב גרזן האריה נפל והחוטב ברח אחרי שנים שוב שפל חשב החוטב האם לחזור אם האריה הצליח לצאת ממכתי בטח יגמור אותי רעב חייבים הלך החוטב ראה את האריה פחד אמר לו האריה בא אל תפחד אתה רואה מהגרזן יצאתי איכשהו אבל המילה שלך על האכל נשארה אצלי ותשאר עד מותי

nnobbhh

New member
אותך

אותך ארציתי להעלות תפוז חוסמים אותי וכותבים לי גולש יקר!

ידידי הטוב

רציתי לומר לך כמה מילים טובות,כי אני מבין את המצוקה והבדידות שאתה חש. לפעמים אנו מרגישים בעולם הזה כמו אנשים שאין להם אזרחות בשום מקום, כמו עובדים זרים ,הנתונים לחסדי אחרים ולעיתים כמושא לניצול ולהשפלה,כאשר ישנה תחושה מתמדת שאין למי לפנות. אני מבין את הזעם שאתה חש,אולם יחד עם זאת בוא נראה ביחד כיצד ניתן לנקז אותו בכיוונים חיוביים ויוצרניים יותר ולא על מנת לנגח באלף ואחד הודעות את ארגון הסהר. אני חושב שאתה מפספס את המטרה! אני מזמין אותך להצטרף לקבוצה שלנו ולהיות חלק מהקבוצה הזאת. בסך הכל תוכל לגלות מהר מאוד שיש במקום הזה לא מעט אנשים החווים חוויות דומות לשלך ונלחמים יום יום בנסיבות חיים קשות ובבדידות מתוך ניסיון למצוא פשר ומשמעות ולהתגבר על מנת להמשיך הלאה בחייהם. אינך צריך להילחם באף אחד אחר כאן בפורום,ידידי הטוב,אלא פשוט מאוד להצטרף ולכבד את חוקי הבית ויושביו. שער בנפשך מה היה קורה לו היית נכנס לביתו של מי ממכריך והיית מתחיל ללעוג ליושבי אותו הבית ולבקר את מעשיהם,לצחוק על הבישול של בעלת הבית,לגחך על צורת הלבוש ולשפוט את הטעם של יושבי הבית בתחום הריהוט. הרי ברור מאליו שליושבי הבית תהיה הזכות המלאה להתגונן ולסגור בפניך את דלתם,האם אינך סבור כן? בוא,שתף איתנו פעולה,ידידי הטוב,הצג את עצמך ואת הדברים המציקים לך, תן ביטוי לכאב שלך,אולם אל תנסה לחפש לך אוייבים במקום שבו הם אינם קיימים. אנחנו מעוניינים להיות לך לחברים וידידים.קבל את ההצעה שלנו, אני מפציר בך,ואל תדחה אותה על הסף. הפורום הזה משמש כלי בידי הרבה אנשים,הן באופן פאסיבי והן באופו אקטיבי על מנת להתמודד עם הכאב. אל תשתמש בפורום ככלי לסגירת חשבונות,כי בכך אתה פוגע באנשים אחרים. השתמש בו כבמה להבעת רגשותיך,אולם לא באופן שלילי הגורם לבני אדם הקוראים את הודעותיך להרגיש לא בנוח. כחבר בפורום הזה אני אומר לך מפורשות שאני רוצה את טובתך ואני רוצה שתוכל להשתתף כאן כמו כולנו מתי שתרצה ומבלי להיחסם,אולם אני מפציר בך שוב לכבד את חוקי המקום. יש דרך טובה יותר לבטא כאב מאשר לתקוף אנשים אחרים ובני אדם אחרים שכוונתם טובה. ארגון סהר לא קם למטרות רווח,אלא במטרה מוצהרת לעזור לבני אדם הזקוקים לכך ורבים הם האנשים הבאים ממקום אישי כואב ועוסקים בעבודה בארגון סהר בהתנדבות,על חשבון שעות הפנאי שלהם. אני מבקש ממך להבין זאת ולכבד זאת,אם כי אני מבין שכואב לך מאוד עכשיו והכאב פורץ החוצה ללא גבול. התחזק,ידידי הטוב,ואני מאמין שאתה יכול לעשות זאת מבלי לפגוע באחרים. כל טוב.

כל הכבוד איש!

אני חייבת לציין שככל שאני קוראת את ההודעות שלך כאן, אני פחות ופחות מבינה למה נתת לעצמך את הכינוי "איש ללא תכונות".

למעלה