ויזות לאוסטרליה

redback1979

New member
ויזות לאוסטרליה

היי, שאלה חשובה ודי דחופה: יש מכם מישהו שהוציא ויזות דרך גיל ג'יברי מחברת JOBINAUSTRALIA ויכול להמליץ בעד/נגד? הויזות הן לאשתי+2 ילדים, הוא נראה מאוד נחמד, אמין ומקצועי- אבל בכל זאת מדובר בהמון כסף, ואשמח לקבל חוות דעת, תודה :)

travel agent

New member
ויזות לאוסטרליה

אם אלו ויזות תייר, אינך צריך אף אחד.
אם אתה מתכוון לויזת PR או דומה לה, תהיה רק עם סוכן מוכר באוסטרליה. בארץ אין לאף אחד רשיון.

redback1979

New member
תודה

תודה, הוא אמר לנו בפגישה שאין סוכנות הגירה אוסטרלית בישראל- הוא עובד מול סוכנות הגירה אוסטרלית בשם mygration שיושבים בבריסביין. אבל בכל זאת אנחנו מחפשים מישהו שעשה את זה דרכו ויכול לחוות דיעה.

Caput femoris

New member
אם זמנך וכספך חשובים לך

שלח מייל ליפתח סער http://www.emigrationonline.com וסגור עניין. המיקום של הסוכן לא ממש משנה. האיכות משנה מאוד.
אל תתעסק עם ״נציגים״ של סוכנויות או כל מיני סוכנים מטעם עצמם (יענו כל מיני עורכדינים שממלאים בשבילך את הטפסים). אם כבר הולכים על סוכן שיהיה סוכן.

ANZ1

New member
לא ברור

לפני יומיים כתבת הודעה, שאתה והמשפחה שלך עוברים למלבורן בקיץ הקרוב
עכשיו אתה כותב שבכלל אין לכם ויזה
לא ברור, על איזו ויזה אתם מתכננים לעבור ?
יש לך הצעת עבודה ומעסיק באוסטרליה ?
איך לך עוד כלום ? אם אתם מתכננים לקבל תושבות, אתם לא תעברו בקיץ הזה, וגם לא בזה שאחריו כנראה.
בכל מקרה יש סוכן הגירה כאן בפורום, הוא גם סוכן מורשה, קוראים לו מונש (לי אין מושג לגביו, אבל כל האחרים ממליצים עליו)

redback1979

New member
.

אנחנו עוברים בקיץ הקרוב, כי אני אזרח אוסטרלי מלידה- ולכם הויזות הן לא סיפור כזה גדול, מה שרציתי לדעת זה אם מישהו עבד עם הסוכן הנ"ל.

ANZ1

New member
אז למה אתם צריכים סוכן ?

אם אתה אזרח
ואם הזוגיות שלכם מוכחת, וזה פשוט אם יש לכם ילדים
למה אתה צריך סוכן ?
תמלא לבד את הטפסים בלי לשלם לאף סוכן

N0

New member
אני חייב לציין

שאם אתה אזרח אוסטרלי שאני מניח שנשוי כמה שנים אם יש גם ילדים.
נראה לי יהיה הכי מהיר וזול להגיש את הבקשה לבד בלי סוכן.
&nbsp
לפחות בזמנו שהגשנו בקשה לויזה לא נראה לנו שסוכן יעזור הרבה (ובסוף החלטנו להגיש את הבקשה לבד אז אני לא יכול לדעת מה סוכן היה עוזר לנו יותר במקרה הזה)
&nbsp
קח בחשבון שהזמן הרשמי לקבלת ויזת בן\בת זוג הוא שנה מרגע הגשת הבקשה. אנני חושב שבשגירורות הם אומרים שהזמן הממוצע הוא 9 חודשים ואנחנו קיבלנו את הויזה בזמן קצר יותר מזה אבל עדיין זה בטח מאוד תלוי בתקופה ובעומס שהם נמצאים בו.
&nbsp

למעלה