ויזי את לא נאמנה? אז אפשר לתת לך מכות, כי מכות זה דבר טוב.
T THE WIZARD 55 New member 5/3/08 #2 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נקרעתי מצחוק מהכתבה.. אני בחורה נאמנה מאוד, ככה שאין סיכוי שאקבל מכות. איזה אנשים דפוקים , אשכרה ימי הביניים אגב שמעתי שבוגד בי, בוא אני אכפכף אותך
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נקרעתי מצחוק מהכתבה.. אני בחורה נאמנה מאוד, ככה שאין סיכוי שאקבל מכות. איזה אנשים דפוקים , אשכרה ימי הביניים אגב שמעתי שבוגד בי, בוא אני אכפכף אותך
T THE WIZARD 55 New member 5/3/08 #4 אגב אם גבר בוגד .. מכות גם יעזרו?...מעניין שהשובינסטים המסריחים האלה יודעים לפתור רק בעיות של נשים בוגדניות
אגב אם גבר בוגד .. מכות גם יעזרו?...מעניין שהשובינסטים המסריחים האלה יודעים לפתור רק בעיות של נשים בוגדניות
T THE WIZARD 55 New member 5/3/08 #20 חחחח נו באמת עופר, מה המקום הכי רגיש אצל הגברים אם לא העיניים, 2 אצבעות לתוך העיניים אני אכניס למי שיבגוד בי
חחחח נו באמת עופר, מה המקום הכי רגיש אצל הגברים אם לא העיניים, 2 אצבעות לתוך העיניים אני אכניס למי שיבגוד בי
ע עופר גלעד New member 6/3/08 #24 ../images/Emo5.gif אני דווקא חשבתי בכיוון אחר.. אבל מסתבר שאת יותר יצירתית משחשבתי........
ג ג ב ר ר ר ר ר ר ר ר New member 5/3/08 #3 חחחחחח הלוו לוויז לא נותנים מכות רק תגיד אצזה שוב ועושה ממך סלט חצילים
T THE WIZARD 55 New member 5/3/08 #5 אין גבר שמסוגל להרים עליי יד היא תשבר באותו רגע, אל תדאג לי.. אני גבר בעניינים האלה עדינה עדינה , אבל כשצריך להראות כח אני הופכת לשד...חחחחח
אין גבר שמסוגל להרים עליי יד היא תשבר באותו רגע, אל תדאג לי.. אני גבר בעניינים האלה עדינה עדינה , אבל כשצריך להראות כח אני הופכת לשד...חחחחח
א אקרא לוחם אמיץ New member 5/3/08 #7 Goodbye My Lover ../images/Emo10.gif, מוקדש לויזי רק אל תלכי לעזה.
T THE WIZARD 55 New member 5/3/08 #9 חחחחח רק לא השיר הזה../images/Emo6.gif יש לי טראומה ממנו,,, חחחחחח פעם שמעתי אותו, עד שיצאה נשמתי שיר עצוב.. ומה יש לי לחפש בעזה?..חחח
חחחחח רק לא השיר הזה../images/Emo6.gif יש לי טראומה ממנו,,, חחחחחח פעם שמעתי אותו, עד שיצאה נשמתי שיר עצוב.. ומה יש לי לחפש בעזה?..חחח
T THE WIZARD 55 New member 5/3/08 #8 ../images/Emo25.gif לאחלה גבר... חחחחח יא אקרע, יא הבול נשיקה אחת ואתה מתעלף.. התעלפת? חחחחח