ויזת הגירה / נישואין , עוד המלצות וחוות דעת בבקשה דחוף !!!!

yonib12

New member
ויזת הגירה / נישואין , עוד המלצות וחוות דעת בבקשה דחוף !!!!

ב15 ליוני 2017 הייתי בראיון בשגרירות ארהב ירושלים למטרת ויזת הגירה
לאחר הראיון נאמר לי שכל המסמכים תקינים ובמקביל הם רוצים לדעת שאשתי אכן מתכננת להגר איתי לכן הם ביקשו מסמכים מהבנק בארצות הברית אבל לצערי אין לה חשבון בנק פעיל מכיוון שהיא גרה איתי בארץ כבר מעל 6 שנים , אז אמרתי להם את זה והם אמרו לי ולה שהיא צריכה בעצם להוכיח בכל דרך שהי שהיא מתכוונת להגר יחד איתי אבל איזה סוג של הוכחה הם נמנעים מלציין אז שלחתי אימייל של סבא שלה שאומר שהוא מתכוון לתת לנו לגור בדירה שלו למשך שנה בנוסף שלחתי מכתב מעסיק של תחילת עבודה עם מעברה של אשתי לארצות הברית הם אומרים שזה עדיין לא מספיק ולי אין מושג מה עוד אני צריך לשלוח מה עושים ? !
עזרה !!!!!

yonib12

New member
ויזת הגירה / נישואין

כן בדיוק !!
ולציטוט " ccording to the record of this case, the consular officer is requesting evidence of petitioners intent to establish U.S. domicile. Establishing Domicile means that the Petitioner resides in the U.S., or intends to reside permanently. Evidence can be proof of an active bank account, as an example. But your wife may present any other document that may convince the consular officer that she intends to relocate and live in the U.S. permanently "

doronf65

New member
מנהל
אוקיי...

אז כדי להבין טוב יותר את הרקע, אקדים ואסביר שדרישת הדומיסייל (מעין "להראות שארה"ב היא באמת ובתמים ביתי") היא חלק מרשימת הדרישות הכללית במערכת החוקים. זו דרישה חוקית ואין מה לעשות, אתה צריך עכשו לעבור רף גבוה יותר מאשר אחרים.
היא נאכפת בהרבה ארצות, אבל בפועל, השגרירות בישראל לא אוכפת אותה באופן קבוע, אלא באופן סלקטיבי, וזה מהווה עבורה מעין "ברז שליטה".
- זה יכול להיות נאכף יותר בתקופות מסויימות מתוך מגמה להקשות קצת את התהליך (ואז זה ייאכף על כולם),
- או להיות נאכף על אנשים מסויימים שלשגרירות יש סיבה כלשהי לראות הוכחות נוספות לכוונת ההגירה. אולי (לא חייב להיות במקרה שלך) הם לא בטוחים בכוונת אישתך לעבור לארה"ב איתך... או הם חושדים בנישואים לצורך ה- GC... ואז במקרה זה הם מפעילים את הדרישה.
&nbsp
עכשו אתה צריך לעבור רף גבוה יותר, כי עד עכשו על מנת לקבל GC אישתך היתה צריכה לומר "אני עוברת איתו". אבל עכשו הם רוצים לראות שאישתך כבר עברה. הם מקשים עליך כי הם לא בטוחים במשהו שאמרתם. על מנת להוכיח דומיסייל אישתך צריכה לגור בארה"ב. לעבוד שם. ואז לשלוח הוכחות לכך, ואז אתה תאושר. הם גמישים, לא מגדירים מה בדיוק צריך. וזה מקל עליך כי אתה יכול להביא כל הוכחה שמוכיחה באופן הגיוני שהיא גרה בארה"ב, לא רק חשבון בנק. זה יכול להיות חוזה דירה, תשלומי מים/חשמל, תלושי משכורת, קבלות מהרופא, רישום הילדים לגן... כל דבר שברור ממנו שהיא גרה בארה"ב.
&nbsp
מה עושים?
א. אתה יכול לקרא עוד בעניין במאמרים. לינק בצד שמאל.
ב. לגביך - אני חושב שהעניין יחסית פתיר. לאחר שקראתי מה שכתבת, אישתך יכולה לצאת לארה"ב, לגור אצל הסבא (ולעשות איתו חוזה), להתחיל לקנות בחניות ולהראות חיובי בנק, לעבוד ולהראות תלושי משכורת, ואת כל זה לשלוח כהוכחה. זה ייקח חודש של חיים בארה"ב ויש לה את כל זה. אחרי חודש תקבל GC. סה"כ חודשיים פרידה, ואם יש לך ויזת תייר, אתה יכול לנסוע איתה ולהיות שם כתייר, ואז לחזור לארץ לראיון. לא ממש מה שתכננת, אבל לא נורא.
&nbsp
ספר לי מה אתה חושב ומה הבעיות שאתה רואה ביישום של זה.
&nbsp
דורון

yonib12

New member
ויזת הגירה / נישואין

תודה רבה דורון על המידע הנחוץ זה חשוב לי מאד

אם זה מה שצריך לא תהיה שום בעיה לעשות זאת ההפך , רק אני חושש שמבחינה רציונאלית זה מעלה את שאלה שאיך בתור זוג נשוי שהיא שם ואני פה שזה דווקא מעלה חשד לזוג נשוי בקשר כנה ואימיתי ? מפחד שזה ייצור נזק הכל רגיש פה וכערף עין הם יכולים לתת לי סירוב

doronf65

New member
מנהל
להיפך

נדרשתם לעשות זאת ע"י בקשת הדומיסייל. אז שיניתם תוכניות בהתאם! לא לדאוג. זו האמת? היא ניתנת להוכחה בקלות!
&nbsp
סע בשלום, המפתחות בפנים! בהצלחה!

למעלה