ויזת חופשת עבודה, דרכון ישראלי

yoston162

New member
ויזת חופשת עבודה, דרכון ישראלי

שמתי לב שחלק מהדרישות לקבלת הויזה זאת תעודת הבגרות,
עד כמה לדעתכם השגרירות גמישה בנושא הזה?
אם אני עומד בכל הקריטריונים אבל בגרות מלאה אין לי, רק תעודת 12 שנות לימוד ו - 4 יחידות באנגלית בציון סופי של 90,
יכול להספיק? תודה

כיוון שזו ויזה חדשה לגמרי,

אין אף אחד בפורום (ובעולם, מחוץ למשרד ההגירה ואולי השגרירות) שיש לו ניסיון עם תנאי הויזה הזו, וכנראה לכן אף אחד לא עונה לך. אפשר לומר שברגע שתגלה מה התשובה, תהיה המומחה העולמי לנושא הספציפי הזה. תגיש, מה כבר יכול להיות? מקסימום יגידו לך "לא".
&nbsp
אני כן יכול להבטיח לך שאף אחד לא יתעניין בציון שקיבלת במתימטיקה.
בהצלחה

לא בטוח

אני גם מגיש בקשה לויזה הזאת , מהרושם שנוצר לי אז כן צריך בגרות מלאה. אתה יכול לשאול את הסוכניות השונות שעוזרות להגיש את הבקשה, מניח שהם ידעו יותר.

ANZ1

New member
אם זה היה בטוח הוא לא היה שואל

מצד שני דבר אחד בטוח, אם הוא לא יחליט תוך כמה ימים המציאות תחליט בשבילו, המכסה השנתית תתמלא,
מה שאגב נראה מאד מוזר, עברו כבר 10 ימים ורק 190 בקשות נשלחו,
בניו זילנד מכסה של 200 בקשות מתמלאת תוך שעה.

190 נשלחו , רק 130 אושרו

התקבלו 192 בקשות. מתוכם אושרו 131 עד עכשיו. נותרו 369 מקומות מתוך המכסה של 500

אני למזלי גם הופתעתי לגלות שאין ביקוש כזה גדול עד עכשיו , אני ממהר להגיש ביום שני בבוקר.
ניו זילנד לא נותנת ויזה אוטמטית איך שמגיע למדינה ?

ANZ1

New member
אתה מבלבל בן ויזת תייר לויזת טיול ועבודה

ישראלים מקבלים ויזת תייר בכניסה לניו זילנד ל3 חודשים, אסור לעבוד רק לטייל.
ישראלי שרוצה כמו הויזה המדוברת הזו לטייל ולעבוד שנה בניו זילנד, צריך לקבל ויזה כמו זאת באוסטרליה ויש מכסה שנתית של 200 בלבד.

JaneLame

New member
אני מנחשת שהמסננת הגדולה ביותר היא תנאי העו"ש

אאל"ט, בשביל וורקינג הולידיי באוסטרליה צריך להראות שיש לך 5,000 דולר במזומן בעו"ש או שווה ערך במטבע המקומי, להתקיים. ככה היה לפחות לאזרחי מדינות אחרות, אני מתארת לעצמי שזה אותו דבר לישראלים. זה סכום כסף שלא בדיוק קיים בכיס של מי שבדיוק סיים צבא, בדרך כלל. לניו זילנד יש תנאי מקביל?

yoston162

New member
תשובה

אחרי התייעצויות עם סוכנים, וגם הודעה במייל לשגרירות. אין טעם להגיש למי שאין בגרות מלאה, אתם פשוט תקבלו שלילה ותפסידו 1300 ש"ח.
בהצלחה

arieltr

New member
וואו. טוב בעצם אפשר להבין את זה

הרי כולם באוסטרליה תלמידים למופת עם נימוסין לתפארת, יוצאי הרווארד או לפחות סיימו תיכון עם ציוני כניסה לפרינסטון מינימום. מייק סנס.

מיד לאחר הבחירות, השלב הבא - ויזת תייר רק לבריטים, בוגרי בינג' דרינקינג יוניברסיטי עוף דה סאקר'ז. מסלול מלא כמובן.

למעלה