ויזת טיול עבודה לגרמנים

polop

New member
ויזת טיול עבודה לגרמנים

היי הבנתי שאני יכול להוציא ויזת טיול-עבודה כיון שיש לי אזרחות גרמנית , ואני מתחת לגיל 30. כמה שאלות: 1. מה שמה המדוייק של ויזה זו? 2. האם יש צורך למצוא עבודה מראש, או שאפשר לחפש ברגע שמגיעים לקנדה? 3. לכמה זמן הויזה הזו? האם יש הגבלה למס' השעות שמותר לעבוד? 4. אני נמצא בארה"ב כרגע למשך חצי שנה טיול (הולך להישאר פה עוד 5 חודשים). אני יודע שכדאי להוציא ויזה זו עלי לגשת לשגרירות קנדה בגרמניה, אך האם ישנה דרך לעשות את זה דרך שגרירות גרמניה בארה"ב או שגרירות גרמניה בקנדה? (מהסיבה הפשוטה שאין ממילא נמצא בארה"ב, וחבל לי ליסוע עד גרמניה רק בגלל מסמכים ). 5. למישהו יש ניסיון בהוצאה של ויזה זו (הכוונה שלי שהוא אזרח אירופאי והוציא ויזה זו)? אשמח אם ירשום לי תודה רבה רבה רבה

flafson

New member
אף פעם לא שמעתי על כזה דבר

בתור תייר מותר לך לשהות בקנדה חצי שנה. בכל מה שקשור להגירה אין שום עדיפות לדרכון כזה או אחר אלא אם אתה יודע צרפתית שזה יכול לתת לך קצת נקודות.

polop

New member
חבל שהתגובה לא קשורה לשאלה

חבל שהתגובה לא קשורה כלל לשאלה... ואנשים יכולים לחשוב שענית לי. כן, יש דבר כזה. ראי פה. אני שואל את השאלה למי שכן מבין בנושאים האלו... תודה בכל מקרה

flafson

New member
קודם כל זה ראה ולא ראי...

כל הנוגע לקנדה, אין יותר מדי קשר בין האזרחות שלך להגירה לקנדה, מה שכן זה מאפשר לך להכנס לקנדה בלי להוציא ויזה. כמובן שזה יש לך גם עם דרכון ישראלי... כל הנוגע לעבודה כאשר אתה תייר בקנדה, זה רק במידה ואתה מצליח לשכנע את הפקיד הגירה לתת לך אישור עבודה, שזה בדרך כלל על ידי הצגת אישור ממעסיק שהוא מוכן להעסיק אותך.

מדובר בויזת עבודה לשנה לצעירים,

והדרך היחידה לקבל אותה היא על ידי התייצבות בקונסולייה קנדית שבה יש פקיד הגירה. שלח אי מייל למחלקת ההגירה של שגרירות קנדה בגרמניה, אתה צריך לקוות שהם עונים ל אי מיילים כמו שזה מקובל בתל אביב (בתל אביב עונים לאי מיילים "עניניים" תוך 24 שעות), ושאל מה הנוהל. אחר כך תפנה לקונסוליה הקדית בוושינגטון או בבאפאלו או באחרות שבהן יש מחלקות הגירה, ותבדוק אם הן מנפיקות ויזות כאלה גם שם לדעתי אין מניעה אבל אתה צריך קודם כל לקבל את קובץ הנהלים מהשגרירות הקנדית בברלין, ואחר כך להתקדם.

למעלה