ויזת משקיע

llmml

New member
ויזת משקיע

מספר שאלות בעניין ויזת משקיע. 1. האם סכום ההפקדה הוא עבור כל המשפחה? 2. האם יש הגבלת גיל? תודה רבה

אין הגבלת גיל

הויזה ניתנת עבור המשקיע, אשתו וילדיו שעד גיל 22 שעודם סמוכים על שולחנו. סכום ההפקדה הוא 400 אלף דולר ל 5 שנים ללא הצמדה וללא ריבית, המשקיע צריך להוכיח שיש ברשותו מעבר לכך עוד 400 אלף דולר שאותם יוכל להשקיע כדי להתפרנס. להערכתי מי שיש לו הון כזה, סביר להניח שעבד כמנהל שהיה בעלים של חברה או עבד כעצמאי, ויוכל לבוא על ויזת יזם שם לא צריך להפקיד אפילו אגורה, לקנות עסק קיים בכמה עשרות אלפי דולרים לגלגל אותו שנה, להעסיק עובד אחד וגמרנו.

llmml

New member
אני אחדד את הסוגיה

אנ נשוי פעם שניה, לי יש ילדים מנשואי הראשונים , ולאשתי יש ילדים מנישואיה הקודמים, האם כולם יהיו זכאיים לויזה הנל תודה רבה על רעיון ויזת היזם

כל עוד הם קטינים (עד 22 נדמה לי)

הם חלק מהמשפחה ובהחלט זכאים ונכללים בתנאי שהם מבצעים לנדינג ומתגוררים בקנדה במשך שנתיים מתוך 5 אחרי קבלת מעמד התושבות. קרא את כל מה שמתייחס ל PR במסלול הזה הוא חל גם על ילדים קטינים של שני בני הזוג. יש מגבלה אחת ההורה השני צריך כניראה להסכים שהילד יעזוב את הארץ.

dannyk27

New member
כל הילדים בכל אופן

אם מתחת לגיל 22 יהיו חייבים חתמית שני ההורים עלמנת להיות כלולים בתיק ההגירה.

amirshuval

New member
הגדרות לא מדויקות

לא של קטגוריית המשקיע ולא של קטגוריית היזם.משקיע צריך להציג הון עצמי של 800,000 $ (יזם צריך 300,000$).ניתן במקום השקעה של 400,000$ לשלם כ130,000$ ולסגור את הסיפור עם מימון.אבל הנקודה הקריטית היא שבשתי הקטגוריות יש הגדרות ברורות של נסיון בעסקים שצריך בשביל לעמוד בדרישות.יזם צריך בעלות בעסק קנדי שעומד בהגדרה שמציבה דרישות לא בדיוק בריצפה---זה לא להעסיק עובד אחד אלא ליצור משרה אחת מעבר למינימום שנדרש כדי לעמוד בהגדרה של QUALIFYING CANADIAN BUSINESS.אני ממליץ בחום לעיין בשני הפרקים הרלוונטיים של OVERSEA PROCESSING : 8 ליזם ו-9 למשקיע.

למעלה