ויזת סטודנט בתאילנד

mzioni

New member
ויזת סטודנט בתאילנד

האם למישהו יש מושג האם ויזת סטודנט מקנה זכות כל שהיא לרכישת רכב בתאילנד?או כל הטבה אחרת לעומת ויזת תייר? ניתן כיום ללמוד תאית בעלות של 27000באט לשנה,קבלת ויזה סטודנט לשנה. את הויזה עצמה מקבלים לאחר הגשת הניירת מביה"ס בקונסולייה בלאוס או כל קונסוליה אחרת ל90 יום,וניתן לחדשה כל 90 יום בהגירה בבנגקוק וכו' ל90 יום נוספים עד לטווח שנה.כל הארכה של 90 יום בעלות 1900באט. כעבור שנה אין צורך לצאת את תאילנד אלא ניתן להאריך זאת שוב כל 90 יום בצירוף מכתב מהבי"ס,עד ל3 שנים. כעבור 3 שנים,ניתן ללמוד אנגלית שנתיים על אותו עיקרון. יתרון-למי ששוהה בתאילנד תקופה ארוכה, ללא אישור עבודה מסודר,מקבלים את הויזה פעם אחת ללא צורך לצאת יותר מגבולות תאילנד.וכמובן לימודי תאית למי שמעוניין. ניתן ללמוד 4 שעות שבועיות תנאי מינימום,וניתן לפזרם על יומיים בשבוע או על גבי יום אחד. והפער בבאטים לא משמעותי למי שעושה כיום את הויזה RUN

yulypis

New member
תגובה

אתה בטח מדבר על WALEN - בית ספר לתאילנדית, בכל מקרה הויזה הנ"ל אכן מקנה זכות לרשום רכב על שמך (כמובן שלפני זה אתה צריך לעשות רישיון נהיגה תאילנדי).

mzioni

New member
קלעת בול

הכוונה לWALEN. האם יש עוד אילו הבדלים לטובה בין ויזת סטודנט לויזת תייר? ומי שלמד שם או מכיר ח'ברה שלמדו שם,האם יש תוצאות?מדברים בצורה שוטפת לאחר התמדה בלימוד לאורך זמן,או שהרמת לימוד נמוכה שם? תודה

yulypis

New member
המשך

ויזת סטודנט ED מקנה לך את האופציה להישאר בתאינלד יותר מ-90 יום כל חצי שנה קלנדרית בניגוד לוויזת תייר - לכן במקרים של שהייה ממושכת למטרות לימודים יש לך את האופציה הזו. לגביי סיבות אחרות להישאר זמן רב עליך לבדוק את ויזות ה-NON-IMM-B הקיימות למטרות עסקים/ השקעה/עבודה ואולי הן יתאימו לך יותר. אני אישית לא למדתי שם, אבל אני חושב שאני אלך לעשות את זה בקרוב. מה שמייחד את WALEN זה שיטת הלימוד שלהם - הם אומרים שהיא לא מתאימה לכל אחד - הייתי ממליץ לך לבדוק מה כתבו עליהם ועל בתיי ספר אחרים באתר הזה - הוא מעולה : http://www.thaivisa.com/ פשוט תעשה חיפוש על WALEN שם ותראה מה הם אומרים וממליצים. בהצלחה.

mzioni

New member
ביקרתי שם

ביקשתי אצלהם,הם ממש לא רחוקים מתחנת ASOK במיקום מעולה. החלטתי להירשם אצלהם,ושילמתי מקדמה.אני אתחיל בעוד חודש. אעדכן לגבי קצב ההתקדמות אם הם באמת טובים או לא. את האתר אני מכיר-מאוד שימושי. לא הבנתי מה היתרון של ויזת NON-IMM-B מה היתרון שלה?אילו יתרונות היא כוללת בתוכה,אם צריך כל 90 יום לצאת מתאילנד?מה החסרונות שלה?האם היא מוגדרת כ"אישור עבודה"? אשמח לקבל מענה לכ מי שמבין בנושא תודה

yulypis

New member
המשך

כן, הם ב-TIMES SQUARE שזה ממש קרוב. אני אשמח לחוות הדעת שלך, שכן אני ממש מעוניין בזה גם. הויזה הנ"ל אינה אישור עבודה, אבל אתה יכול לקבל אישור עבודה (WORK PERMIT) על בסיס הוויזה הזו. היא לא מכריחה אותך לצאת כל 90 יום - אם קיבלת אישור עבודה (שזה סיפור ארוך בפני עצמו) אתה יכול ללכת ל-IMMIGRATION ולבקש מהם STAY PERMIT ז"א שהם יאריכו לך את החותמת שמאפשרת לך להיות בתוך תאילנד, בשנה הראשונה תצטרך ללכת לIMMIGRATION כל 90 יום אבל אחר כך תוכל לבקש אישור שהייה של שנה כל פעם - בכפוף לאישור העבודה שלך כמובן... החסרונות שלה הם שבפני עצמה היא אינה מעניקה לך יותר מדיי (אלא רק אם אישור עבודה) אבל היא הבסיס לאישור עבודה - ויזת תיירות או סטודנט לא מקנה לך זכות לאישור עבודה, לכן אתה חייב את הויזה הזו (או NON-IMM-O שזה לפרישה או לנישואין - אבל גם זה סיפור אחר). הכל תלוי במה אתה צריך/רוצה לעשות שם.

mzioni

New member
thanks

אחלה,עכשיו יותר ברור. בTIMES SQUARE שוכנים עוד כמה בתי ספר,למי שיש זמן פנוי שווה לקפוץ לבדוק שעור ניסיון חינם. שמעתי עליהם חוו"ד חיוביות ,אבל הכל נראה לי אינדיווידואלי מכיון ומדובר בלימוד שפה,כאשר יש כאלה שיש להם תפיסה מהירה ויש כאלה עד שזה נכנס... טוב,נדע יותר רק אחרי שניכנס לתמונה בעוד חודש. שעות הלימוד שם מאוד נוחות,כולל סופ"ש.

yulypis

New member
המשך

סבבה, שיהיה בהצלחה :) ותעדכן אחריי שתתחיל עם הלימודים.

drdavid

New member
לימוד תאילנדית

יש לי 2 חברים טובים שלומדים בבית ספר שנמצא צמוד ל Grand Mellinium - מאד מבסוטים. קפצתי לראות ודי התרשמתי

ravid23

New member
אם כבר הנושא הועלה אז שאלה...

יש למישהו מושג על אוניברסיטה שניתן ללמוד בה תאילנדית בקוסמוי? ואם כן היכן היא ממוקמת בדיוק שם.. תודה

למעלה