ויזת סטודנט - כמה כסף למלא

rotemiki2

New member
ויזת סטודנט - כמה כסף למלא

הי לכולם כשמבקשים ויזת סטודנט- מה למלא לצד השאלה "כמה כסף זה עולה". התוכנית שאני הולכת אליה היא ל 6 שנים. יש עלות tuition סמסטריאלית ושני סמסטרים בשנה. לכן הכפלתי את עלות פר סמסטר ב 12. נכון לעשות כך? לגבי room & board מה לכתוב? והכי חשוב: כשהם שואלים כמה כסף יש לי ללימודים מה לרשום? הסכום חייב להיות גדול מעלות שכה"ל? הרי זו עלות ל6 שנים ואני מניחה שבן הזוג common law יעבוד וירוויח כסף. צריך להגיד שיש את כל ה 60 אלף דולר כבר עכשיו?? צריך להביא הוכחות מהבנק? תודה ו.. זה די דחוף - אשמח לתשובה מהירה!

rotemiki2

New member
חבר'ה, תוכלו לענות לי בבקשה

הבנתי שצריך להביא טופס מהבנק, אבל כמה כסף צריך להיות בו? חייב להספיק לכל ה6 שנים? מישהו יכול להסביר לי קצת על הגשת ויזה - לא מצאתי בחיפוש משהו רלוונטי תודה

pleBian8

New member
הם מבקשים את כל הכסף

זה כתוב באתר אינטרנט שלהם. אבל אני מניח שאם תשאלי אותם בשגרירות תקבלי תשובה יותר מדוייקת. בכל מקרה, אין לך מה להלחץ מבחינת זמנים. אני מכיר גם אנשים שהוציאו שם ויזת סטודנט בתוך שבוע. מרגע שיש להם את כל הטפסים שהם צריכים הם מוצאים את הויזה בימים ספורים. שיהיה בהצלחה.

amirshuval

New member
הבקשה שלה לא סטנדרטית

בסעיף 12e של הבקשה לויזת סטודנט יש שאלה מפורשת לגבי בקשות מהעבר לויזות לקנדה.העובדה שהמשפחה שלה היגרה ויש לה PR תוביל את השגרירות לבצע בירור מעמד שאמור להסתיים עם שלילה רשמית של הסטאטוס.יש סיכוי טוב לזימון לראיון.העובדה שיש הורים אזרחים בקנדה גם יכולה להוביל לסירוב כי קצין ההגירה יחשוד שלמעשה אין קשרים מספיק חזקים לישראל והגברת למעשה מתכוונת להישאר בקנדה לצמיתות.

למעלה