ויזת סטודנט

• פותח הנושא weddi
  • פורסם בתאריך

weddi

New member
ויזת סטודנט

כמה זמן לוקח להוציא ויזת סטודנט? כמו כן, כמה זמן לוקח להוציא ויזת עבודה לבן הזוג של הסטודנט והאם ניתן להוציא את הויזה הזו עם הנחיתה בקנדה?

בוביקון

New member
ויזת סטודנט

לוקח כשבועיים-שלושה, תלוי כמה זמן יקח למשטרה לשלוח לשגרירות את התעודת יושר. ברגע שהסטודנט מקבל את הויזה הבן זוג מקבל מיד ויזת עבודה. עדיף להוציא את הויזה בארץ, בלעדיה לא נותנים לצאת מהארץ עם כרטיס לכיוון אחד.

weddi

New member
הכרטיס זו לא הבעיה

יהיה לי כרטיס דו כיווני השאלה היא האם כשאני אגיע לקנדה תהיה לי בעיה להוציא ויזת עבודה אצל פקיד ההגירה בשדה?

hataie

New member
אבל למה לא לעשות כאן במעמד הגשת הבקשה

לויזת סטודנט ואז אין שום דאגות. פשוט תבקשו ישר את הטופס והכינו צ'ק בנקאי מראש.

weddi

New member
מסירת הדרכון

האם כשמגישים את הבקשה צריך כבר לתת את הדרכון? או רק כשהויזה מאושרת, צריך לתת אותו?

hataie

New member
זה עובד אחרת

כאשר אתם מגיעים לשגרירות להגיש את הבקשה יבקשו מכם את הדרכונים+כל הניירת הנלווית. ואז יבקשו מכם לשבת ולחכות ואחרי כשעה שעתיים (תלוי בעומס) מחזירים לכם את הדרכונים ונותנים קבלה עם מספר התיק - בהנחה שכל המסמכים בסדר. אם תעודת היושר כבר אצלם אז יכול להיות שתקבלו את האישור לויזה ולאישור עבודה באותו היום. אם יש עוד שאלות תשאלו במסרים

קרמי

New member
אתה מטעה לדעתי

בארץ לא מוציאים שום ויזה. נותנים רק אישור לקבלת ויזה. את הויזה עצמה מקבלים אך ורק כשנוחתים בקנדה. בנוגע לכרטיס חד כיווני. מראים פשוט את מכתב הקבלה ביחד עם המכתב מהשגרירות ולא אמורה להיות שום בעיה. זה מה שהבנתי מאנשים שעברו את זה בפורום. אגב, שאלה למי שיודע.. אני נוסע דרך טורונטו לוונקובר. האם כבר בוונקובר אני מסדיר את הויזה או שאני יכול לעשות זאת כשאני נוחת בוונקובר?

בוביקון

New member
צודק, צריך להחליף את המילה ויזה

באישור לויזה, לכך התכוונתי ולא הייתי ברורה.

למעלה