ויזת עבודה בימי טראמפ

aharonca

New member
ויזת עבודה בימי טראמפ

כבר שנים שאנחנו רוצים לעבור, פעמיים זה נפל ממש בסוף תהליך במקום העבודה והפעם זה כנראה קורה, עברנו כבר הכל וקבענו ראיון בשגרירות לתחילת דצמבר.

לאחרונה טראמפ מקשיח יותר ויותר והיום קראתי שהוא רוצה לבטל את הגרלת הגרין כארד.

זה לא קשור אלינו כי אנחנו נעבור עם L1a.
הבעיה שאני כבר מתחיל לחשוש שגם פה כבר כלום לא בטוח... יש לי ממה לחשוש? אתם מכירים כאלה שסורבו ל L1a בשגרירות? החברה blanket.
כבר הכנו את הילדים, מתחילים למכור ציוד וכו

klemiki

New member
מסכים אבל...

לא למכןר דברים גדולים לפני אישור סופי בדרכון.
&nbsp
&nbsp

KallaGLP

New member
זה תמיד היה נכון.

שמעתי על אנשים שנתקעו בלי מקום לגור בו כי כבר השכירו את הדירה שלהם וברגע האחרון הוויזה התעכבה בגלל איזה עניין טכני. אנחנו לא עשינו כלום ולא סיפרנו לאף אחד, כולל הילדים, עד שהוויזה הייתה בדרכון.

Boston Guy

New member
כדור הבדולח נמצא בידיים שלך...

אין נכון לכרגע מספיק מידע קונקרטי כדי שמישהו כאן בפורום יוכל להגיד בביטחון אם תהיה בעיה או לא.

לכן - חשוב לנו לקבל ממך עדכונים לגבי מה קורה אצלך בתהליך. זה יעזור להרבה אחרים אם תחזור אלינו אחרי הראיון שיהיה לכם ותעדכן אותנו איך העניין מתפתח.

aharonca

New member
עדכון

אז היום היינו בשגרירות לויזת blanket L1a.
כרגיל התור ארוך בטירוף, מתברר שהתשלום אגרה של ה 500$ חייב להיות במזומן ורק במטבע אחד (דולר או שח) למרות שאמרו לי שאפשר באשראי או לשלם חלק בדולר וחלק בשח.
&nbsp
הקונסול שאל שלוש שאלות קצרות שלקחו לא יותר מדקה על מקום העבודה והתפקיד וזהו. בכלל לא דיבר עם האישה שקיבלה L2.
&nbsp
מתברר שהכל כרגיל וסתם חששתי,
טסים ב 28 לדצמבר :)

aharonca

New member
עדכון

אז היום היינו בשגרירות לויזת blanket L1a.
כרגיל התור ארוך בטירוף, מתברר שהתשלום אגרה של ה 500$ חייב להיות במזומן ורק במטבע אחד (דולר או שח) למרות שאמרו לי שאפשר באשראי או לשלם חלק בדולר וחלק בשח.

הקונסול שאל שלוש שאלות קצרות שלקחו לא יותר מדקה על מקום העבודה והתפקיד וזהו. בכלל לא דיבר עם האישה שקיבלה L2.

מתברר שהכל כרגיל וסתם חששתי,
טסים בסוף דצמבר :)

למעלה