ויזת עבודה לבן זוג בזמן המתנה לספורנשיפ

shipy1234

New member
ויזת עבודה לבן זוג בזמן המתנה לספורנשיפ

הוזכר כאן בעבר על ידי מושל"ט ואחרים לגבי האפשרות שבזמן ההמתנה לאישור הספונרנשיפ (בזמן שהבן/בת זוג ממתין בקנדה על ויזת תייר) ניתן יהיה לפנות בבקשה לקבלת ויזה עבודה זמנית. הייתי שמח לשמוע על מקרים כאלו שקרו בפועל, מה הכללים בעניין וסימוכים בעניין. תודה! שיפי

שיפי, זה נועד ל"נסיבות מיוחדות"

ואין קריטריונים שפורסמו בפומבי, זה לשיקול דעתו של הפקיד המטפל. אני לא מבין, אתה עדיין ממתין לבדיקות הרפואיות, למה לך להתלבט בענייני ספונסרשיפ. תוסיף את הגברת לתיק שלך לכו בייחד לרופא וגמרנו. למה כל המסובכות? כשתתחתנו תכינו מראש הסכם גירושין, ואם הדברים לא יעלו יפה היא הרוויחה PR קנדי ולא קרה כלום........

shipy1234

New member
אני לא יכול להוסיף אותה לתיק

אנחנו גרים ביחד רק כמה חודשים, כך שאנחנו עדיין לא נחשבים Common Law, ואני גם לא רוצה למהר לחתונה רק בגלל הגירה. הייתי מעדיף לקבל את ה- PR שלי בשקט ובלי סיבוכים (גם ככה יש לי חרדה תמידית בגלל העיכובים החוזרים ונשנים), נסע לקנדה אני כ- PR היא כתיירת, נגיש ספורנשיפ (עד אז גם נהיה Common Law), נגיש בקשה גם לויזת עבודה בנסיבות מיוחדות ונמתין ל- PR שלה. אתה מכיר מקרים בפועל שאכן אנשים קיבלו ויזת עבודה תוך כדי המתנה לספורנשיפ?

למה לשיפי להתלבט:

כי שיפי הוא אדם מיוסר. ברצינות. זה חלק מצורת החשיבה שלו. להמציא לעצמו חששות ובעיות שלא נולדו. ובוא נגיד שגם אם הוא באמת מקבל את הויזה ועושה לה ספונסרשיפ. הרי הוא אומר פה בבירור שהוא לא מתכוון להוסיף אותה לבקשת הSW, אז מה זה משנה לו מה מעמדה מבחינת עבודה אחרי ספונסרשיפ? הרי בין כה וכה הוא לא מתכוון להוסיף אותה לתיק. אבל אפשר לחשוש, אז למה לא?

shipy1234

New member
לא הבנת. ברור שאכפת לי מעמדה

אני רוצה שהיא תוכל לעבוד. לא נראה לי מתכון בריא למערכת יחסים שבן זוג יושב בבית חודשים ארוכים לבד.

נכון, אבל...

אתם לא מתכוונים להתחתן לפני הנחיתה. נכון? אתה בכל מקרה מתכוון לעשות לה ספונסרשיפ, נכון? אז אחרי שתעשה לה ספונסרשיפ, אם יש אפשרות שהיא תעבוד, אז היא תעבוד. אם אין אפשרות שהיא תעבוד, אז היא לא תעבוד. אם כבר החלטת שההגירה שלה תתבצע בספונסרשיפ מה זה יעלה ומה זה יוריד אם יתברר שיש/אין לה אפשרות לעבוד? בלי קשר למה שזה יעשה לה אם היא תשב בבית. חוצמזה, מקומה של האשה במטבח. לא?

תיז1

New member
מתוךקריאה ב cic ובדפי ההסטוריה של הפורוםשיחה

עם משרד הגירה הבנתי כי האפשרות קימת ,אולם ניתנת בעיקר במיקרים בהם יש מעסיק ,מתוך הפורום וקראתי רבים מעמודיו גילתי שהעינין באמת ניבחן לגופו ,בעיקרון, ועל פי הנהלים הכלליים אפשרי הדבר כאשר התיק נימצא עמוק בתהליך ,משהו כמו חצי שנה עד שנה מיום הבקשה,אם חשוב לעבוד ,כדאי למצא מעסיק, וביחד עם העובדה שיש ספונסר-בן זוג הדבר בר הסגה כימעט במידי ,שבועות בודדים,. למעשה צריך לקחת בחשבון שהייה של כמה חודשים טובים מיום הגשת הבקשה ועד האישור כש הויזה היא ויזת תייר ,על כל המשתמע,ביטוח בריאות, עבודה, אני עדיין בבדיקה מה על ילד בגיל בית ספר יסודי ,האם גם הו על סטטוס תייר ?ואם כן האם הוא לא יכול ללמוד בבית ספר ציבורי?אם ידוע לכם משהו אשמח לשמוע .אני מצאתי המון חומר ב cic ' יחד עם זאת נותרתי עם שאלות בקשר לספונר שיפ אחת מהם בדף זה מצפהלתשובה ואיין..אבל יש סבלנות. בהצלחה

shipy1234

New member
תוכל להפנות לקישורים רלוונטים ב- CIC?

לא מצאתי התייחסות לעניין זה.

תיז1

New member
> Spouses and Dependent Children

בקטגוריה זו מצאתי אם איניני טועה את המידע הרלוונטי,מקווה שאני לא טועה בים של איפורמציה

canada girl

New member
That's correct

After you receive the first approval of the sponsorship you are eligable to apply for a work permit Good Luck.

canada girl

New member
if i remeber correctly

Usually the whole process takes about 8-9 months and mine was a bit longer (because I was pregnant and some other delays with my background check). I received the first approval 4-5 months after we send the application and with that I was able to apply for a work permit.

למעלה