ויזת עבודה לבת זוג של מחזיק PR?

shipy1234

New member
ויזת עבודה לבת זוג של מחזיק PR?

בהתחשב במצב הנוכחי היום, ש- PR פדרלי לוקח מעל שנתיים. מה עושים במצב שלאחר שהגשת את הבקשה, פגשת חברה רצינית, עוברים לגור ביחד ואז מגיש הבקשה מקבל את ה- PR. במידה ורוצים לטוס מייד לקנדה, האם הדרך היחידה היא להגיש ספונרשיפ לבת זוג ואז להמתין תקופה ארוכה עד שהיא תקבל או שניתן בדרך אחרת לקבל ויזת עבודה זמנית? אוסיף שזוהי לא שאלה תיאורטית. הגשתי PR באוקטובר 2005, אני כבר כמעט שנה עם בת זוג רצינית ועוברים לגור ביחד בחודש הבא. בהנחה שאקבל את ה- PR בסוף השנה וארצה לטוס מייד לקנדה מה "עושים" עם הבת זוג? אני מבין את הרעיון של ספונרשיפ, אבל הוא לוקח כ- 9 חודשים ואני מבין שבינתיים הבת זוג לא יכולה לעבוד בקנדה? הדבר נראה כאפלייה לרעה לעומת עובדים בעלי ויזת עבודה שבת הזוג שלהם מקבלת ויזת עבודה פתוחה, ולעומת מחזיקי PR לא יכולים לקבל ויזה דומה עבור בת הזוג. אשמח לרעיונות. תודה, שיפי

יופי שיפי, יופי.

בעזרת ה' עוד יום אחד תיגאל מבתוליך. בזמן הספונסרשיפ, עד כמה שאני יודע, בת הזוג יכולה להיות בקנדה עם איזה סטטוס שמאפשר לה עבודה. בזמנו היה בפורום השני מישהו בשם ran162 אם אני לא טועה, והוא התנסה בכל הפרוצדורה (בתור זה שהתחתן עם קנדית). שיהיה בהצלחה בכל אשר תפנה.

shipy1234

New member
זאת השאלה. באיזו סטטוס הבת זוג?

השאיפה היא שהיא תוכל לעבוד וכך אוכל מייד עם קבלת ה- PR והגשת בקשת הספוסנרשיפ לנסוע לקנדה.

אי אפשר...עדיף שתגשו מייד לשגרירות

אחרי שתעשו הסכם זוגיות וממון בארגון כמו משפחה חדשה ותחשבו לנשואים או "קומון לאו פרטנרס", אם זה יעשה לפני שהתחילו לעבד את התיק שלךייתכן שפשוט תצרפו אותה לתיק (טפסים ונספחים חדשים ותוספת של עוד 550 דולר) ויעבדו את כל התיק "החדש" שלך כאילו שניכם הגשתם יחד במועד המקורי. גש לשגרירות תגיד ש "התחתנת" בינתיים ואתה רוצה לצרף את בת הזוג. אם יגידו לך שאני טועה דווח כאן מייד שנדע כולנו. בכל מקרה מזל טוב על ההתמסדות של זוגיותך.

למעלה