ויזת עבודה פתוחה

weddi

New member
ויזת עבודה פתוחה

האם כשאני מחזיק בויזת עבודה פתוחה בקנדה, אני יכול ללמוד גם באוניברסיטה? או אני צריך להוציא ויזת לימודים בשביל זה?

predoc

New member
חייב ויזת לימודים

אם כבר קיבלת את הויזה רשום עליה במפורש ...אם זוכר נכון - אין אישור זה מהווה אישור ללימודים או משהו כזה. אם לא שם אז במסמכים שמקבלים עם הויזה הפתוחה. תעבוד איפה שאת רוצה אבל אסור ללמוד. מניח שאם אלו לימודים חלקיים איזה קורס קטן לא יעשו בעיות. אבל לימודים מסודרים לתואר אסור. יחד עם זאת יש סיכוי לא קטן ולמעשה דיי גדול לדעתי שאם יש לך ויזת עבודה פתוחה משמע בן/ת הזוג עובדים או לומדים תוכל גם אתה לקבל ויזה כזאת צריך לבקש - תעדכן אם ביקשת ועם קיבלת לא יודע אם יש למישהו פה ניסיון עם מקרה כזה.

weddi

New member
ואם אני מקבל ויזת לימודים

האם היא כוללת גם אישור עבודה כלשהו?

predoc

New member
שאלה טובה

לסטודנטים מהמניין שבאים ללמוד יש אישור לעבוד בתוך תחומי הקמפוס כמעט ללא הגבלה ומחוץ לגבולות הקמפוס עד מכסת שעות מסויימת בכל עבודה וכמעט ללא הגבלה אם מדובר בשיתוף פעולה אקדמי עם התעשיה/ שוק העיסקי תוכנית שמשלבת לימודים ועבודה ויש הרבה כאלו במקרה שמראש יש אישור עבודה פתוח עקב בין זוג לא יודע להגיד לך מה יקרה ניחוש בלבד שתקבל אישור לימודים על כל היתרונות והחסרונות שלו וישלל ממך אישור העבודה הפתוח אבל כאמור רק ניחוש מצפים ממך להתמקד בלימודים ולא לעבוד - או לעבוד רק במסגרת הרלוונטית ללימודים או במכסה נמוכה לדמי כיס כי מימון אתה צריך להציג לצורך קבלת הויזה עצמה

shyi1

New member
שלום, על ויזת סטודנט

האם למי יש ויזת סטודנט זה ללמוד גם לעבוד במשרה חלקית האם מותר שלא קשור ללימודים? כמה שנים יהיה בתוקף בויזת סטודנט? האם אחרי הסיום הלימודים יותר קל להגר לקנדה? בגלל שכבר יש לו ויזת סטודנט וחי שנה בקנדה? אודה שמי עונה על זה...

shyi1

New member
לרן, מה בכלל אתה לא מבין את שאלות האלו?

בקיצור תענה שמה אתה יודע...

בלי לפגוע:

עברית היא שפת האם שלך? אם יותר קל לך באנגלית - זה יהיה יותר קל גם למשיבים.

shyi1

New member
לרן מה זה משנה לך,תענה מה שאתה מבין...

תודה!

fermat7

New member
../images/Emo6.gif, שי, באמת בלי לפגוע

אבל ההתנסחות שלה בעברית קשה להבנה.

למעלה