ויזת עבודה

miki2481

New member
ויזת עבודה

שלום אני נימצא כרגע בוונקובר קנדה ורוצה להוציא ויזת עבודה היית אצל עורך דין שביקש ממני 1500 דולר על זה זה נראה לי מחיר מופקע משום שהניירות להגשה עולים 150 דולר בלבד והוא מבקש על השירות פי10 האם אתם מכירים עורכי דין או מומחי הגירה טובים שמחייבים פחות תודה

בשביל מה אתה צריך עורך דין או יועץ?

אם יש לך מקצוע נדרש, ומעסיק שמוכן לבקש בשבילך LMO ויודע לנסח את מכתב הבקשה אתה יכול להסתדר בלי עורך דין. אם אין לך את אלה, עורך דין מנוסה יודע מה לכתוב, ואיך להגיש את הבקשה ואת המכתב הנילווה, והוא צריך להרוויח כסף על השירות הזה . הוא לא מבקש כסף בגלל האגרה, הוא מבקש כסף עבור המומחיות שלו לכתוב מכתב בקשה ל HRSDC כדי שתקבל המלצה חיובית (LMO ), ועל הרישיון שלו לייצג אותך, שבצידו אחריות מקצועית. לדעתי הוא גם ידרוש ממך לשלם עבור האגרה בנפרד....וזה עדיין מחיר סביר לגמרי.

amirshuval

New member
דבר ראשון

האגרה הממשלתית לא קשורה לשכר הטירחה.אני מייצג אנשים בשימועי עירעור שלא עולים למערער כסף,אז לפי ההגיון שלך אני מניח שאני צריך לייצג אותם בחינם.זה ש CIC גובים 150 דולר אגרה בעבור הנפקת רשיון עבודה לא מעניין אף איש מקצוע בתחום ההגירה.אם צריך לטפל בבירוקרטיה גם בצד של המעסיק וגם בצד של הנציגות שתנפיק את רשיון העבודה מדובר בעבודה ששווה יותר מ150 דולר,אבל 1,500 זה מחיר מופרז.

למעלה