ויזת עבודה

fedex1

New member
ויזת עבודה

הי לכולם, נתמזל מזלי, ויש לי אפשרות לקבל ויזת עבודה, דרך חבר שמחפש עובדים לבית המלון שלו/קזינו. הוא הביא לי את הטפסים, אך עדיין יש כמה שאלות: 1 - היכן אני משלם את האגרה? מדובר על סכום של 150 דולר האם ניתן לשלם באינטרנט או שאני בא עם מזומן לשגרירות..? אם כן מה הכתובת של האתר? 2- טפסים רפואיים - מהיכן אני מוריד אותם בדיוק? 3- בהנחה שהכל עובר בסדר, תוך כמה זמן ממשלוח הטפסים אני יכול לעלות על הטיסה הבאה לקנדה? תודה למשיבים!

אתה ניגש פיזית לשגרירות או שולח בדואר?

כי הסכום בשקלים משתנה מדי פעם. לא ניתן לשלם באינטרנט, את הטופס הרפואי אם צריך יתנו לך בשגרירות, אם אתה נמצא בארץ הכי טוב לגשת פיזית לשגרירות. אם אתה בקנדה, לך למעבר גבול שם אפשר לשלם במזומן...

fedex1

New member
תודה

תודה רבה על התשובה המהירה! אני אשלם בדואר. אם אני מתכוון להיות ברמן - אני מניח שאצטרך לעבור בדיקה רפואית כלשהי, נכון? תוך כמה זמן מאשרים את העניין? יש למישהו מושג?

לא עית על השאלה העיקרית האם אתה כבר בקנדה?

אני מניח שתצטרך לעבור בדיקת רופא כי מדובר בעובד מזון. מרגע שהשגרירות מקבלת את ה LMO והבקשה יחד עם צ'ק בנקאי על סך 150 דולר קנדי לפקודת RECIVER GENERAL OF CANADA , תקבל תוך כשבועיים הפנייה לבדיקות הרפואיות, מרגע שהרופא ולח את התוצאות לפאריז תוך כ 6 שבועות תקבל מכתב אישור. אם אתה פטור מבדיקה רפואית, תוך שבועיים תוכל לנסוע. אם אתה בקנדה, ויש לך ויזה אמריקנית, אתה יכול אולי להסתכן וללכת עם ה LMO לגבול, יש סבירות מסויימת שתקבל רישיון עבודה במקום ללא בדיקה רפואית

fedex1

New member
תשובה

לא, אני בישראל, ואת התשלום אני אעשה בשגרירות עצמה ולא כמו שכתבתי קודם תודה

כדאי לבוא בבוקר עם מזומן לשגרירות, הם יגידו

לך סכום מדוייק בשקלים, תוכל ללכת לסניף הדואר הסמוך ולקנות המחאה של בנק הדואר בסכום המדוייק, לחלופין, שלח מייל לשגרירות כמה ימים לפני ובקש את הטבלא של התשלומים כדוגמאת זו שמופיע בקובץ.

למעלה