ויזת תייר או תהליך?

RanAndInbar

New member
ויזת תייר או תהליך?

הי לכולם/ן אני מתחתן עוד שבוע. אני אזרח אמריקאי. אשתי לעתיד אמורה בתחילת אוגוסט להגיע לניו יורק לשלושה חודשים. מה כדאי, להוציא ויזת תייר פשוטה או להתחיל תהליך של אזרחות בשבילה, יש לי מספיק זמן???

shaidror

New member
לדעתי, ויזת תייר

קודם כל,
! הגשת בקשה לגרין-קרד יכולה לקחת בין חודשיים-שלושה להרבה יותר. תלויים בזה הרבה גורמים כמו עומס על השגרירות וכמה זמן לוקח לך למלא את כל המסמכים ולעמוד בכל הדרישות. אם אשתך-לעתיד לא מתעדת לעבוד בניו-יורק, אזי ויזת תייר תהיה האופציה הנכונה.

RanAndInbar

New member
הקטע הוא

הקטע שהיא צריכה להיות שם שלושה חדשים והבנתי שויזת תיר היא רק לחודש מה אתה אומר?

roy269

New member
לא מדויק

יש כוונה לשנות את ויזת השהיה לתייר ל - 30 יום בינתיים החוק לא מומש - כלומר לא עבר דרך הרשויות המתאימות כך שהאופציה של 6 חודשים עדיין קיימת באופן הרשמי יתכן שקצין ההגירה ישאל לתוכניות באשר לפרק הזמן וירצה לראות מסמכים כמו: כרטיס חזרה למועד המתוכנן מקור מחיה לתקופת השהות אין כל סיבה שלא יאשרו פרק זמן של 3 חודשים לחילופין במידה ואשרו פרק זמן קצר ממה שנתבקש תמיד קיימת האופציה לגשת למשרדי ה - INS ולהגיש בקשה להארכה בקצב שהדברים מתקדמים שם תספיק לחזור לארץ לפני שידונו בבקשה ובאופן עקרוני, עם הגשת הבקשה אתה מכוסה עד לקבלת התשובה מהם ועוד תשובה מעודדת זוג אורחים שהגיעו אלי לשבועיים ביקשו שבועיים מקצין ההגירה ובאופן אוטומטי הוא נתן להם 6 חודשים

לגבי הויזות

היום כשמגיעים לפה מקבלים ויזת תייר בהתאם לכרטיס. אם הגעת לשבועיים הויזה תהייה לשבועיים אם הגעת ל45 יום הויזה תהייה טובה ל-45 יום נדמה לי שעד שלושה חודשים. אמנדוש.

הכי פשוט.......

תתחתנו בישראל לפניי שהיא מגיעה היא תקבל גרין קארד תוך שבועים. לכו לקונסוליה בארץ אין תור תהליך מהיר. מזל טוב אמנדוש.

shaidror

New member
לא מדוייק...

השבוע קיבלתי את הגרין-קרד מהשגרירות בארץ. התהליך כולו לקח 10 שבועות מהיום בו הגשתי את סט הטפסים הראשון ועד שקיבלתי את הגרין-קרד הביתה . למישהו אחר שאני מכיר לקח 12 שבועות.

לא ממש ראיתי כאן תשובות

שסיפקו אותי ולכן אני עונה גם כן. היום החלפת סטטוס היא ארוכה, קשה ומסובכת. אם אתם מסתכנים בכניסה על ויזת תייר בלי להצהיר על הכוונות להתחתן (כלומר להשתקע), יכולות להיות בעיות ואפילו גירוש. ממש לא מומלץ. האפשרות האחרת היא להוציא לה ויזת ארוסה (K) - שמאפשרת לכם 90 יום עד החתונה, ואחר כך להתחיל בתהליך הגרין קארד. בהצלחה!

למעלה